filme

De cele mai multe ori, ne regasim in filmele de la televizor, de pe marile ecrane ale cinematografelor. Ne gandim, uneori, ca reflecta exact vietile noastre si de aceea ne inchipuim in locul eroinelor principale. Acesta este cazul celor mai bune filme de la Hollywood, in care personajele principale sunt eroine, iubite, urate, dar care fac un adevarat spectacol, depasind probleme din vietile lor.

Clouds of Sils Maria (2014)

O vedeta de film ce imbatraneste pe zi ce trece, Maria Enders, primeste o oferta de a juca o femeie de afaceri de succes, insa naiva si nu prea tanara, o femeie ce se indragosteste de secretara sa mai tanara. Acesta pare un rol obisnuit pentru un oarecare actor, insa adevarul este ca Maria deja a jucat acest rol in exact aceeasi piesa atunci cand si-a inceput cariera, cu 20 de ani mai devreme. Acest nou rol o debusoleaza si o deprima pe Maria. Cum se poate muta de la un rol la altul si cum se poate accepta pe ea insasi?

O profesoara de lingvistica se trezeste intr-o zi si isi da seama ca incepe sa uite unele cuvinte. Aceasta incepe sa uite numele membrilor familiei si ale prietenilor – toate acestea din cauza unei afectiuni ce se instaleaza rapid – Alzheimer. Insa, Alice isi da seama ca inca este o persoana foarte fericita. Acesta ste un film extraordinar pe care trebuie sa il vizionezi pentru a-ti aminti ca fiecare moment din viata ta este unul pretios.

Ма Ма (2015)

O recunosti pe Penelope Cruz? Da, ea este in acest film. In acest film, actrita joaca rolul unei invatatoare iubitoare si talentate, dar si a unei mame bune, Magda. Aceasta trebuie sa renunte la unee lucruri pentru a-si face viata mai buna si pentru a depasi afectiunile care par sa o doboare la pamant. Sa isi reia viata si sa fie din nou fericita – acestea sunt dorintele ei cele mai mari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *