Pentru a fi mai relaxat si mai binedispus pe timpul unei zile este indicat sa faci cate o pauza la fiecare ora de munca. Incearca sa iti programezi timer-ul pe telefonul tau la fiecare 45 de minute. In timpul acelei perioade de munca , incearca sa te concentrezi la ceea ce ai de facut ca sarcina de munca si fa-o in cel mai bun si mai atent mod posibil, apoi cand va suna alarma ia pauza binemeritata si indeparteaza-te timp de 15 minute de munca pe care o faceai pana atunci.

Ia o gustare, plimba-te putin sau fa cateva intinderi usoare(exercitii fizice). Prin faptul ca iti vei respecta ciclurile de pauza, vei fi mult mai motivat si mai fericit atunci cand vei reveni la ceea ce ai de facut la locul de munca si o vei face mult mai bine. Inca o idee ce te-ar putea ajuta sa te relaxezi mai usor ar fi sa viiputinj mai devreme la munca, cu 10 minute. Asta va transforma acele perioade de timp scurse inutil in ziua ta, in niste perioade care te pot ajuta sa imbunatatesti ceva, prin  care sa te reacomodeazi mai usor cu ideea ca ai de facut una alta la job.

Uneori, ti se poate parea ca lucrurile sunt relativ simple si ca merg destul de bine. Ai parte de o rutina zilnica destul de sigura si confortabila. Stiu acest lucru pentru ca si eu am trecut prin aceste lucruri de cateva ori. Insa, de fapt in aceste momente in care ti se pare ca totul merge bine, exista si senzatii de negativitate si de sentimente de nesatisfactie.

Un vag sentiment ca nu totul merge chiar ca pe roate te va surprinde cateodata si sentimente negative, ca deznadejdea te vor cuprinde si nu iti vor mai da pace, astfel incat va trebui sa faciu ceva in privinta asta cat mai repede. Si stii si tu cat de greu este sa refaci ceva de la cap la coada, in loc de a repara ceva pe parcurs, atunci cand se stricaa si cand apare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *