Se stie ca vedetele sunt foarte implicate in viata sociala si ca au foarte multe activitati ce tin de ajutorarea si de sprijinirea celor aflati in neputinta, in lipsuri sau a celor bolnavi. Cateva dintre aceste celebritati sunt mult mai cunoscute pentru actiunile lor ce tin de caritate si de propriile fundatii de ajutorare a victimelor, a copiilor, a bolnavilor si a celor fara casa. Cateva dintre aceste vedete, in cele ce urmeaza.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este cel mai bine cunoscuta drept actrita, dar este de asemenea si foarte implicata in a ajuta comunitatea si lumea din jur. Johansson  si-a petrecut si isi petrece timpul ajutand cu mancare victimele Uraganului Katrina si a vizitat Rawanda in anul 2008 pentru a participa la conferintele RED AIDS si ajutand la educarea oamenilor despre SIDA. In plus, Scarlett Johansson  a fost implicata in actiunile World Vision, Feeding America, Oxfam si Clothes Off Our Back, dar si PETA.

Ludacris

Ludacris a creat Fundatia Ludracris. Scopul acesteia este de a inspira tineretul si familiile fara noroc, dar sicomunitatile locale, pentru a le ajuta si a le oferi cele necesare la nevoie. Alte acte de caritate in care a mai fost implicat cantaretul includ si Get Schooled Foundation, Live Earth si Charity Folks.

Taylor Swift

In anul 2013, Taylor Swift  a fost clasata drept una dintre cele mai bune vedete in ceea ce priveste actele de caritate si de ajutorare a oamenilor si comunitatilor in nevoie. Aceasta este foarte implicata in donarea banilor pentru victimele si refacerea locurilor de dupa uragane, inundatii si tornade.

Aceasta si-a donat de asemenea si rochia de banchet la fel de bine ca si o chitara tocmai pentru a strange bani pentru aceste cauze atat de cunoscute. Alte actes de caritate in care a fost implicata Swift au implicat si  DonateMyDress.org, Hero in Heels, Red Cross, UNICEF si Shriners Hospitals For Children.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.