Se stie ca vedetele sunt foarte implicate in viata sociala si ca au foarte multe activitati ce tin de ajutorarea si de sprijinirea celor aflati in neputinta, in lipsuri sau a celor bolnavi. Cateva dintre aceste celebritati sunt mult mai cunoscute pentru actiunile lor ce tin de caritate si de propriile fundatii de ajutorare a victimelor, a copiilor, a bolnavilor si a celor fara casa. Cateva dintre aceste vedete, in cele ce urmeaza.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este cel mai bine cunoscuta drept actrita, dar este de asemenea si foarte implicata in a ajuta comunitatea si lumea din jur. Johansson  si-a petrecut si isi petrece timpul ajutand cu mancare victimele Uraganului Katrina si a vizitat Rawanda in anul 2008 pentru a participa la conferintele RED AIDS si ajutand la educarea oamenilor despre SIDA. In plus, Scarlett Johansson  a fost implicata in actiunile World Vision, Feeding America, Oxfam si Clothes Off Our Back, dar si PETA.

Ludacris

Ludacris a creat Fundatia Ludracris. Scopul acesteia este de a inspira tineretul si familiile fara noroc, dar sicomunitatile locale, pentru a le ajuta si a le oferi cele necesare la nevoie. Alte acte de caritate in care a mai fost implicat cantaretul includ si Get Schooled Foundation, Live Earth si Charity Folks.

Taylor Swift

In anul 2013, Taylor Swift  a fost clasata drept una dintre cele mai bune vedete in ceea ce priveste actele de caritate si de ajutorare a oamenilor si comunitatilor in nevoie. Aceasta este foarte implicata in donarea banilor pentru victimele si refacerea locurilor de dupa uragane, inundatii si tornade.

Aceasta si-a donat de asemenea si rochia de banchet la fel de bine ca si o chitara tocmai pentru a strange bani pentru aceste cauze atat de cunoscute. Alte actes de caritate in care a fost implicata Swift au implicat si  DonateMyDress.org, Hero in Heels, Red Cross, UNICEF si Shriners Hospitals For Children.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *