utilizari ata dentarautilizari ata dentara

Ata dentara nu este doar un instrument bun de folosit pentru curatarea dintilor si pentru a scapa de toate acele resturi de mancare la care ajungi atat de greu, ci si un instrument foarte bun de utilizat in casa, la diverse activitati cu care te descurcai mai greu, dar acum acest lucru este rezolvat.

Daca atunci cand esti in bucatarie si vrei sa gatesti o rulada buna de carne la cuptor, insa bucatile de carnita nu vor sa stea impreuna, si mai ales daca sfoara alimentara iti lipseste, poti folosi oricand ata dentara care este foarte rezistenta si foarte folositoare si in bucatarie.

La fel de bine cum poate fi utilizata pentru prinderea alimentelor cat mai bine, la fel de ok este ata dentara si pentru prinderea verdeturilor, dar si a alimentelor de pus la uscat. Usturoiul, ardeii iuti si patrunjelul sau menta pot fi prinse foarte bine in manunchiuri si apoi atarnate undeva pe sus, pentru a se usca mai bine, cu ajutorul atei dentare foarte rezistente.

Tot cu ajutorul atei dentare care se poate spune ca este multifunctionala, poti taia si mamaliga, torturile sau chiar branza mai moale. Daca iti vine destul de greu sa portionezi un tort sau o mamaliga in portii egale, atunci foloseste atat dentara.

Trebuie doar sa rupi o bucata mai lunga de ata, care sa vina mai mult de diamentrul produsului ce se vrea a fi portionat, si trece ata exact prin locurile prin care vrei sa tai si sa portionezi. Vei avea parte de felii egale si foarte bine taiate, fara a te mai enerva cu un cutit mare si greoi.

Daca o spatula nu mai poate face fata atunci cand iti doresti sa dezlipesti niste prajituri de o tava, atunci ata dentara foarte rezistenta este solutia ideala pentru a le desprinde cat mai usor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *