Atunci cand Matthew Corry calatorea in Asia, acesta a descoperit ca are numai doua obtiuni: ori poarta haine ude, ori murdare. In timp ce isi privea prietenii cum isi intind „sosetele si hainele inafara ferestrelor autobuzelor pentru a le usca”, tanarul student din Sydney a fost inspirat sa creeze un dispozitiv care ar putea sa-l ajute sa isi usuce hainele mai repede. Ca urmare, Corry a dezvoltat Dry-Go- un dispozitiv de mici dimensiuni, de 400 grame- care usuca hainele in numai un minut. Acesta a lansat proiectul pe platforma Kickstarter.

„Ma gandeam la calatoriile pe care le-a facut la inceputul anului 2015 si am avut ideea de a crea un dispozitiv portabil care ar putea usca hainele aproape instantaneu”- sustine inventatorul Corry. „Am petrecut ultimele 10 luni lucrand cu designeri, ingineri si furnizori, astfel incat sa rafinez conceptul si sa il aduc la viata. Aparatul de mici dimensiuni foloseste „caldura si ventilatie pentru a usca hainele in mai putin de un minut”- in acest caz, toata apa se evapora in acest timp.

Cum se foloseste Dry-Go

Astfel, odata ce ai dispozitivul, tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi hainele intre doua placi, sa le apropii si sa astepti un minut. Apoi, hainele sunt uscate si tu poti pleca oriunde iti doresti. „Acest produs este ideal, mai ales pentru cei care iubesc sa calatoreasca si nu au posibilitatea de a-si usca hainele. De asemenea, poate fi un aparat excelent si pentru parintii care trebuie sa usuce rapid uniforma celui mic de dimineata, pentru oamenii de afaceri- care isi doresc sa isi reimprospateze tinuta intre intalniri; sau poate fi utilizata in rulote sau pentru oricine isi doreste sa isi usuce rapid hainele”- mai adauga inventatorul.

Pana in prezent, Corry a strans 4500 de dolari, insa tinta sa este de 10.000 dolari pe Kickstarter. Prin dezvoltarea acestui dispozitiv, inventatorul isi propune sa reduca problemele „neprevazute” care pot sa isi faca aparitia in timpul unei calatorii, si sa ajute oamenii sa se bucure de vacanta lor, nu sa se ocupe de grijile stupide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.