facebook messenger

Stiu ca exista situatii in care folosesti Facebook Messenger mai degraba decat sa mai folosesti vechiul Yahoo Messenger, dar stiu si ca exista situatii in care ti-ai dori sa stii unele smecherii prin care sa te folosesti mai eficient de aceasta aplicatie de mobil si de desktop, in cadrul telefonului tau inteligent.

De exemplu, atunci cand iti doresti sa nu stergi o intreaga conversatie, este posibil doar sa stergi un mesaj din cadrul acelei discutii. Fa pur si simplu tap si tine apasat pe mesajul in cauza pe care vrei sa il stergi pana cand vei vedea ca iti va aparea optiunea de stergere la indemana. Tine minte insa, odata ce ai sters un mesaj, nu mai poti da undo.

Verifica daca mesajul tau a fost trimis celui in cauza. Facebook Messenger iti va arata daca prietenii tai au primit si au citit mesajele trimise de tine. Cauta doar iconita de tip cerc care apare in partea dreapta a display-ului telefonului tau. Vei vedea pe telefon ca exista un fel de legenda a felului in care se schimba iconitele in functie de faptul ca mesajul tau a fost primit, livrat sau citit.

Messenger iti ofera niste servicii foarte interesante legate de locatie, servicii care se merita a fi cunoscute de toata lumea, fie si doar pentru faptul ca ti-ar placea sa optezi pentru ele. Daca serviciile de locatie sunt activate de Messenger, este posibil sa vezi locatia in care cineva a fost atunci cand acel cineva ti-a citit mesajul. Pentru a vedea informatiile referitoare la locatia unui mesaj individual, da tap pe mesaj.

Daca persoana are serviciile de locatie activate in acel timp, o harta va fi afisata cu locul in care se afla acea persoana care citeste mesajul. Pentru a dezactiva serviciile de locare de pe Messenger, mertgi la meniul Setari de pe iPhone-ul tau, apoi la Privacy si apoi la Servicii de locatie. Da scroll la Messenger si porneste sau inchide localizarea de pe telefonul tau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *