treninguri
treninguri

De curand pot spune ca m-am decis sa ma apuc de sala. De sala de fitness cum s-ar spune: exercitii fizice, aparate de forta, greutati, biciclete eliptice si altele. M-am interesat mai bine si am aflat de la o prietena ca si ea merge undeva in zona in care locuiesc si ca ii este tare bine de cand face sport mai mult. Pe langa abonamentul lunar pe care mi l-am platit, pe langa faptul ca voi beneficia de un instructor, ce-i drept nu personal, voi mai avea nevoie si de niste treninguri, sau cel putin de un echipament adecvat pentru sala de fitness.

Nu pot spune ca in trecut nu am mai facut sport. La facultate mergeam la cursurile de educatie fizica ce nu trebuiau platite, mai faceam exercitii fizice acasa, mai alergam din cand in cand cu colegii de facultate si de camera in parcul din zona in care locuiam, si de asemenea merg si foarte mult pe jos. Nu pot zice ca sunt grasa, sunt slaba, dar nu imi simt muschii destul de tonifiati si formele mele par sa inceapa sa aiba de-a face cu gravitatia.

Cat de frumos se vede cum sportul si exercitiile fizice si cu greutati si-au pus amprenta pe fizicul prietenei mele, incat parca de-abia astept sa vda cum voi arata si eu peste ceva timp in noile mele treninguri. Am peste 20 de ani si simt ca ar trebui sa fac mai multe pentru mine, tocmai de aceea macar prima luna sa incerc si sa vad cum mi se potriveste o asemenea activitate, dar si ce efect va avea aceasta asupra corpului meu. Mi-am impus sa merg la sala in fiecare seara, dupa ce termin munca impreuna cu prietena mea, astfel incat sa devin si mai motivata.

De curand mi-am achititionat niste lucruri de care voi avea nevoie la sala: colanti, tricouri de bumbac care sa imi lase pielea sa respire, maieuri, niste adidasi si niste tenisi buni si lejeri, dar si cateva treninguri de diferite culori pentru a ma simti si bine atunci cand le voi imbraca. In rest, un recipient pentru apa si un mp4 ma vor ajuta sa fiu in forma si sa ma distrez la maxim. Abia astept sa incep totul, mai ales ca prietena mea draga m-a asigurat ca rezultate vor fi si ca va fi acolo mereu cineva care sa ma indrume in initiativa mea de a ma tonifia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *