tratare alergii cainitratare alergii caini

Animalele de companie sunt niste prieteni extraordinari si foarte loiale de asemenea iar cand vine vorba chiar despre caini, tovarasii nostri, totul devine extrem si parca suntem si mai atasati de aceste necuvantatoare.  Timpul petrecut alaturi de aceste animale de companie ne creste nivelele de dopamina si de serotonina si adauga si miscare si activitati diverse rutinelor noastre zilnice.

Animalele de companie sunt perfecte atat pentru a sta alaturi de oamenii mai in varsta, cat si pentru petrecerea timpului alaturi de juniori. Insa, din pacate, exista si oameni care au diverse alergii si nu suporta a sta prea mult timp sau chiar deloc alaturi de prietenii lor blanosi si necuvantatori.

Stranuturile spontane, iritatiile de piele, ochii inlacrimati si umezi mai mereu, congestia nazala si atacurile de astm, se intampla de fiecare data cand un animal intra intr-o camera in care este un om cu alergie sau chiar invers. Acest lucru poate influenta foarte mult pe orice persoana alergica sa renunte la ideea de a achizitiona un caine sau de a-si petrece timpul in compania sa.

Reactiile alergice sunt declansate de catre fulgii si firele de par ale animalelor ca si cainii, pasarile, pisicile, rozatoarele  si alte animale cu pene sau cu blana. Alergiile tale pot fi o reactie la  proteinele regasite in saliva si alte excretii ale animalelor de companie de asemenea. Din pacate, pisica ta sau cainele tau poate fi cea mai mare amenintare sau ghinion pentru tine in ceea ce priveste proteina care cauzeaza reactiile alergice asupra organismului.

Chiar si mai rau de atat, firele de par de la pisica ta sunt atat de mici si persistente incat este destul de greu sa le elimini. Shoturile de steroizi  si medicamentele sunt cele mai bune ajutoare ale tale in acest sens cand vine vorba despre tratarea alergiilor la parul de animale de companie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *