actor

Exista personaje celebre care au consacrat si au creat succes pentru unele filme mari, iar in spatele acestui succes au stat transformarile de aspect ale actorilor.

Care sunt cele mai tari transformari?

Heath Ledger si-a jucat rolul care l-a consacrat, ca rival a lui Batman- Jokerul, in anul 2007. Ledger si-a proiectat singur aspectul pe care personajul sau urma sa il imbrace, folosind cosmetice dintr-o farmacie. Acesta si-a petrecut cateva saptamani inchis intr-o camera de hotel, inainte de filmare, pentru a reusi sa dea nastere aspectului de natura psihopata a personajului. Celebrul actor a murit in anul 2008, la scurt timp dupa ce filmarile s-au incheiat. A fost premiat cu un Oscar post-mortem pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Brad Pitt-Benjamin Button

A fost nevoie de aproape doi ani si o echipa de 155 de profesionisti pentru a finaliza transformarea completa a lui Brad Pitt in celebrul personaj Benjamin Button. Button suferea de o afectiune care il determina pe acesta sa imbatraneasa invers fata de procesul normal, iar in cea mai mare parte a filmului, Pitt apare ca un tanar care portretizeaza imaginea unui barbat in varsta. Cele mai multe efecte speciale au putut fi realizate cu ajutorul tehnologiei digitale, iar in cea mai mare parte a filmului, nu Pitt este cel care se afla pe ecran. Pentru fiecare scena unde il infatisa pe actor ca intinerind, modelul digital al fetei sale a fost impus pe corpul unui actor mai tanar.

Mrs. Doubtfire-Robin Williams

Mrs. Doubtfire, personajul celebru a filmului de familie aparut in anul 1993, a fost unul din cele mai celebre roluri a actorului Robin Williams. In film, personajul interpretat de Williams a fost nevoit sa se mascheze intr-o bona mai in varsta, in incercarea de a construi o relatie cat mai buna cu familia sa. Pentru a se ajunge la aspectul final al bonei, Williams era supus unei transformari de patru ore, inainte de fiecare scena. Costumul a fost atat de eficient, incat actorul celebru a reusit sa il poarte in public fara a fi recunoscut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *