AppsApps

Aplicatiile mobile au schimbat drastic modul nostru in care interactionam cu smartphone-ul sau tableta noastra. majoritatea aplicatiilor sunt gratuite si sunt disponibile pe Google store insa putine sunt cele care sunt gratuite si merita sa le instalezi pe device-ul tau.

Printre aplicatiile pe care ar trebui sa le ai instalate pe telefon ar trebui sa se enumere si Any.do, fiind un app ce te ajuta sa iti organizezi mai bine evementele sau task-urile pe ziua respectiva, acesta putand fi folosti intr-o varietate de situatii din viata cotidiana de la lista cu cumparaturi la ora la care trebuie sa te prezinti la interviul pentru noul job. Aceasta iti ofera o multitudine de solutii si modalitati de organizare fiind bine gandida si te ajuta sa iti respecti mereu progragmul.

O alta aplicatie ar fi Avast Mobile security & Antivirus. Aceasta fiind o aplicatie simpla destinata protejarii dispozitivului tau Android de virusi si malware.

Flipboard. O aplicatie care devine din ce in ce mai populara, oferindu-ti posibilitate de a-ti creea propria revista/news magazine , avand la dispozitie un numar mare  domenii: Sport , Stiri, Filme, Jocuri, Design etc.

Facebook. E o aplicatie pe care probabil majoritatea o avem instalata pe telefon fiind un must-have in ziua de astazi.

Facebook Messenger este in esenta o varianta usoara a aplicatiei Facebook oferindu-ti posibilitatea de a conversa mult mai usor prin messengerul pus la dispozitie de Facebook.

What’sApp. De asemenea o aplicatie asemanatoare cu Facebook Messenger, ce ne permite sa transmitem mesaje video si scrise.

Evernote. Se vrea a fi o aplicatie care te ajuta in crearea unei baze de notite si notificari pe care ti le setezi intr-un mod propriu.

Youtube este deja o aplicatie bine cunoscuta, care te ajuta sa urmaresti / cauti clip-urile / videeo-urile preferate.

Rocket Player fiind o aplicatie care iti poti asculta toate melodiile, precum si radio, desi multe sisteme au o aplicatie integrata pentru o astfel de activitate, Rocket player ofera ceva mai multe optiuni care merita a fi incercate.

Viber. Este o aplicatie asemanatoare cu What’sApp, cu elementele sale definitorii, care prinde din ce mai mult.

Aceastea ar fi aplicatiile pe care noi vi le recomandam.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *