Orice femeie poate arata minunat intr-o rochie indiferent de forma corpului ei. Insa nu orice tip de rochie arata bine pe orice tip de femeie, adica pe orice structura corporala feminina. Exista mai multe tipuri de rochii pentru diferite forme corporale de care toate femeile ar trebui sa fie constiente. Nu m-as fi gandit niciodata la chestia asta daca nu as fi inceput sa port mai multe rochii decat de obicei. Uite cateva tipuri de rochii pentru diferite tipuri de corpuri.

Rochia camasa

Daca ai o forma a corpului de tip clepsidra, rochia tip camasa este alegerea perfecta pentru tine. Oricum, asigura-te ca vei alege aceasta rochie doar daca esti complet satisfacuta de forma corpului tau. Rochia camasa nu ofera foarte mult loc de camuflaj, insa este foarte frumoasa, in special pe tipul de corp potrivit.

Rochia in forma de A

Aceasta rochie poate sa fie perfecta pentru orice femeie, ceea ce este o veste super pentru fiecare dintre boi, reprezentantele sexului frumos. Este flatanta in mod universal si la fel de atragatoare si pentru siluetele de tip para, dar si mar, care pot sa poarte rochia de tip A. Aceste rochite nu sunt foarte grozave totusi pentru femeile micute de statura.

Rochia maxi

Daca esti o femeie mignona, trebuie sa fii foarte atenta cu rochiile maxi. Daca ai mai putin de 1, 50 cm, opteaza pentru niste printuri mini. De fapt, o rochie draguta maxi poate fi perfecta pentru oricine, mai ales pentru cele care au un trunchi mai lung. Daca ai un trup mai degraba baietesc, mai longelin si subtire, poti purtab de asemenea rochite maxi.

Rochia cu peplum

Atat de la moda ica de anul trecut sau de cum doi ani, rochia cu peplum este ok pentru femeile cu umerii mai lati. Pentru ca rochia cu peplum are cateva volanse la solduri, acest mic accesoriu va ajuta la echilibrarea aspectului corpului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *