Tess Holliday

Tess Holliday, una din cele mai cunoscute modele plus-size din industria modei, critica din nou standardele de frumusete promovate de catre Victoria Secret`s. Femeia in varsta de 30 de ani, judeca destul de aspru retailerul de lenjerie intima, sustinand ca: „Victoria`s Secret nu face nimic altceva decat sa perpetueze ceea ce e in neregula cu societatea din America. Astfel, ne obliga sa ne uitam numai intr-o anumita directie si sa devenim un fel de ingeri ai lui Victoria`s Secret pentru a ne simti bine si sexy”.

Tess- cel mai voluptos model din industria modei, sustine ca brandul faimos de lenjerie s-a abtinut sa raspunda la declaratiile sale: „Nu cred ca le pasa. Probabil nici nu pot sa vada bine de la atat sclipici si spray de corp- sau bani!”

Cu putin timp in urma, Tess a publicat o imagine pe Instagram in care era in lenjerie intima, sustinand: „Daca Victoria`s secret are nevoie de un inger plus-size… sa ma sune. PS- toate doamnele care poarta lenjerie intima se simt sexy. Obisnuiti-va cu acest lucru”.

Modelul, care este extrem de cunoscut pentru dimensiunile sale a raspuns si la unele critici care au venit la adresa sa, sustinandu-se ca nici aspectul pe care il promoveaza ea nu este foarte sanatos. „Nu sunt bolnava” sustine Tess, adaugand: „ceea ce spun oamenii e ca si cum ar face o comparatie intre oamenii cu o culoare mai inchisa a pielii sau cei care sunt gay, slavind un astfel de stil de viata”.

„Sunt grasa”

Tess a mai sustinut ca nimeni nu se naste gras: „Stiu ca sunt grasa, dar se pare ca oamenii nu vad punctul principal care incerc sa il promovez si anume acela ca incerc sa educ femeile si sa le demonstrez ca sunt multumita cu ceea ce sunt. De asemenea, ma iubesc pe mine insumi si chiar daca sunt grasa, sunt mai fericita decat multe alte femei”. In plus, Tess a dezvaluit ca nu tine nicio dieta pe motiv ca acestea nu functioneaza.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *