telefoane hidoasetelefoane hidoase

Cu siguranta ai auzit o gramada de cunostinte de-ale tale cum se plang de telefoanele lor urate si cu un aspect mai ciudat, insa de telefoane urate gata fabricate si concepute pentru a fi vandute nu prea cred ca ai auzit. Tocmai de aceea, cred ca urmatoarele tipuri de telefoane cu un aspect mai hidos sunt unele dintre cele mai urate telefoane din lume ce au putut fi create vreodata de vreo companie de telefoane.

Motorola StarTAC Rainbow

Unul dintre aceste telefoane mai hidoase produse vreodata este Motorola StarTAC Rainbow ce are un design dintre cele mai colorate, foarte potrivit cu numele sau de „curcubeu”. Acest telefon ciudat este un prototip mai vechi de la Motorola, cu clapita si antena, fiind disponibil intr-un design memorabil format din culorile galben, verde, galben si rosu.

Siemens Xelibri

Un alt tip de telefon mai ciudat din fire si sub aspect este si modelul Siemens Xelibri, ce aduce mai mult cu o oglinjoara de buzunar. Acest telefon cu clapita si de forma circulara este roz si format din doua parti, partea inferioara reprezentant tastatura telefonului, mai originala si sub forma unei tastaturi de telefon clasic, de forma circulara, la care trebuia sa formezi numarul invartind de fiecare data cand introduceai o cifra a numarului in cauza.

Partea superioara a acestui telefon sau oglinda este reprezentata de ecranul sau display-ul telefonului. locul unde sunt afisate toate activitatile efectuate pe acesta. Poate ca nu este atat de urat pe cat am spus, insa pentru barbati cu siguranta nu este.

Nokia 7380

Acest model de telefon de la Nokia aduce mai mult cu un hotdog sau cu o telecomanda datorita formei sale lunguiete si subtiri. Nokia 7380 are o forma dreptunghiulara pe verticala si vine intr-o culoare aurie decorata pe spate cu un fel de imprimeu animal print.

Ecranul acestui telefon este de asemenea lung si ingust, dar si decorat cu floricele fine. Tastatura acestui telefon este mai speciala, constand intr-o forma circulara si cu un buton portocaliu de ok in mijloc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *