Incantatoare, minunate, pasnice, cu un nivel bun de trai si fara vreun conflict serios care sa tulbure linistea cetatenilor, unele tari sunt foarte apreciate pentru bunastarea si pacea de care dau dovada in diferite situatii problematice. Nu se implica cu forta in ce nu le trezeste interesul, nu sunt luate drept tinta de alte tari si state mai dure si mai violente iar economia si politica sunt foarte prospere aici.

Japonia

Una dintre cele mai incantatoare din punct de vedere cultural tari din lume, Japonia este a treia mare economie mondiala. Inca din al doilea razboi mondial, Japonia a fost foarte linistita, cu putine conflicte interne si o rata de criminalitate mica. Tara se bazeaza pe o forta de securitate interna pentru a mentine pacea. Japonia este o tara la fel de pasnica, pe cat este de uimitoare, ce merita a fi vizitata de catre oricine.

Irlanda

Cu atractiile sale istorice bogate, cu pasunile sale verzi minunate si cu oamenii sai prietenosi, nu ne surprinde faptul ca Irlanda este una dintre cele mai pasnice tari de pe pamant. Irlanda este o tara fabuloasa cu o gramada de motive si de atractii pentru turisti. Istoria sa literara bogata, cu dealurile sale pline de castele, cu litoralul sau spectaculos si cu ospitalitatea sa legendara, fac din Irlanda un loc minunat de vizitat in orice moment al anului.

Finlanda

Finlanda este considerata una dintre cele mai pasnice si in care se poate trai cel mai bine tari, dar si pentru natura sa mai putin bataioasa. Finlanda este inca o tara care impune stagiul militar pentru tinerii oameni, si unica participare a tarii in lupta a fost doar ca parte a tarilor din Natiunile Unite care s-au aliat pentru mentinerea pacii.

Cand vine vorba despre Finlanda, se vorbeste mai mult despre sistemul de educatie de aici. Aceasta tara pune educatia in mijlocul a tot ce se poate. Sistemul de educatie al Finlandei este clasificat ca al cincilea cel mai bun sistem de educatie din lume.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *