stailer

Când cineva din generația noastră află că un lucru se poate face online îi sclipesc ochii. Omul modern fuge de cozi interminabile pe la plătit facturi, fuge chiar și de anumite cumpărături fiindcă românul nu se mai satură și peste tot e plin de oameni. Fuge de orice e consumator de timp și energie, când la fel de bine poate rezolva aceste lucruri online în doar câțiva pași. Și de ce să nu fie așa și în cazul programărilor online la saloanele de hair & beauty?

Pe lista saloanelor disponibile pe platforma Stailer s-a alăturat și Târgu Mureș. Acum un total de 20 de orașe beneficiază de serviciile gratuite ale platformei, iar zvonurile circulă că în curând Stailer va fi în toată țara.

Cum funcționează platforma

Platforma este intuitivă, deci nu va fi greu să-ți faci o primă programare online. Accesezi stailer.ro, selectezi filtre de căutare precum orașul, genul tău, serviciul dorit, data și ora. Ai disponibile mai toate serviciile pe care ți le poți dori din acest domeniu. Spre exemplu, vrei să găsești saloane de coafura din Targu Mures pentru o transformare a părului tău. După ce ai selectat criteriile necesare Stailer îți afișează într-o secundă lista cu disponibilități. Nu mai trebuie să faci niciodată vreun compromis. Găsești locuri libere exact atunci când ai nevoie, nu mai devreme, nu mai târziu.

Fiecare salon afișat are poze din locație, cu alte lucrări, prețurile percepute pentru fiecare serviciu, durata serviciilor, recenzii ale altor clienți. În funcție de preferințele tale și aceste informații vei face alegerea ideală. Rezervi locul la salonul dorit, pe scaunul stilistului dorit și continui cu completarea datelor tale până primești un link de confirmare prin sms.

Nu ai condiții de utilizare

Poți să te programezi fără cont, ori de câte ori ai nevoie. Însă contul îți aduce mai multe beneficii. Acesta devine propria ta agendă virtuală unde gestionezi mult mai simplu și rapid programările tale. Iar când vine vorba de anulări, nu-ți face griji, nici atunci nu ți se percepe vreo taxă. În plus scapi de conversații telefonice stânjenitoare. Totul se rezolvă online cu doar câteva click-uri. În cont vezi mai ușor istoricul saloanelor la care ai fost. Poți chiar să setezi și remindere ca să nu uiți vreodată când să fii la salon. Citeste alte detalii aici.

Aplicația Stailer

Poți folosi platforma din browser sau îți poți instala aplicația Stailer și Magazin Play sau App Store ori App Gallery. Astfel, având aplicația pe telefon este chiar și mai rapid să îți faci și să gestionezi programări. Trebuie doar să-ți creezi un cont sau să te conectezi cu pagina de Facebook.

Descoperă cât de simplu este acum să te programezi la saloanele din orașul tău. Nu mai deprinzi vreodată de agende sau programe de funcționare. Mergi când vrei tu, chiar și astăzi dacă îți dorești. Nu te vei mai întoarce înapoi la metoda clasică de a te programa, căutând cu disperare un salon care să te primească. Fă-ți prima programare accesând stailer.ro!

Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *