staruri gone wild
staruri gone wild

Lindsay Lohan si-a inceput cariera profesionala ca o actrita plina de talent si apoi ca si cantareata. Din pacate, asa cum se intampla cu majoritatea starurilor tinere, Lohan nu a fost capabila sa suporte presiunea celebritatii. Undeva pe drum, a inceput sa deraieze de la drumul cel bun apucand-o pe calea alcoolului si a drogurilor.

Lindsay Lohan

A fost arestata de atat de multe ori si a fost concediata din cadrul filmelor pentru ca nu era de cuvant. Cariera ei a inceput prin a fi o cariera de succes care se pare ca a ajuns sa fie devastata cu timpul. Toate ca toate, a stat 250 de zile la reabilitare inca din 2007, a trebuit sa  faca fata la 20 de procese in fata a 4 judecatori si a facut cam 70 de zile in folosul comunitatii.

 

Macaulay Culkin

La un moment dat, Macaulay Culkin si-a lasat anii de Home Alone si de The Good Son in urma, cariera sa incepand sa o ia pe aratura. Si nici nu se parea ca acesta si-ar fi dorit sa faca ceva in privinta asta. S-a insurat la varsta d 17 ani, a inceput sa ia droguri si a jucat in filme doar ocazional.

A fost influentat foarte mult de problemele legale ale parintilor sai care nu au fost niciodata casatoriti. Atunci cand relatia acestora a cauzat colapsul, oricum, au inceput sa se certe pe custodia copilului lor si pe soarta acestuia. La varsta de 16 ani, tanarul star a facut o declaratie cum ca nu va accepta niciun rol atat timp cat parintii sai nu si-ar fi incheiat conflictele.

Acesta a fost un moment crucial in cariera sa si nu a mai jucat in niciun film de succes de atunci incoace. Nici viata sa personala nu a fost un mare succes, de asemenea. Primul sau mariaj a esuat dupa 2 ani si lunga sa relatie cu Mila Kunis a devenit nimic. Chiar daca  Culkin este incredibil de talentat, se pare ca totusi nu a avut suficient control de sine pentru a face ceea ce trebuie cu viata sa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *