Cred ca nu sunt singurul care spune ca a trecut destul de mult timp de la lansarea ultimului expansion pack pentru Starcraft 2 si ca putem sa ne punem intrebari cu legatura la urmatorul expansion pack. Legacy of the Void este asteptat sa fie lansat in toamna acestui an pentru jucatorii de Stacraft 2. Cu aproximativ un an in umra a fost lansata expansiunea Heart of the Swarm, expansiune in care putea juca modul singleplayer din punctul de vedere al zergilor. Ultima expansiune asteptata in acest titul este Legacy of the Void in care vei juca campania ca un protos. Probabil ca odata cu aceasta noua expansiune vor veni si o serie de schimbari de gamplay sau noi unitati in materie de multiplayer pe care fanii Starcraft 2 si Starcraft vor fi mai mult incantati sa le incerce.

Cat despre o data fixa cu privire la lansarea ultimei expansiuni a seriei Starcraft 2, nu avem nimic concret si putem doar sa speram ca va fi una care va apare in acest an. Daca ar fi sa luam in considerare faptul ca Heart of the Swarm a aparut la doi ani dupa lansarea Starcraft 2 vom fi norocosi daca expansiunea va fi disponibila incepand cu sarbatorile acestui an.

Cei de la Blizzard au afirmat faptul ca spre deosebire de Heart of the Swarm, Legacy of the Void nu va aduce atat de multe schimbari pentru modul multiplayer. Mai exact acestia au spus ca nu vor exista unitati noi. Sincer sa fim, acest lucru nu poate decat sa ne intristeze. Chiar si asa speram ca Blizzard va implementa si o serie de schimbari in modul multiplayer, nu de alta dar majoritatea celor care vor cumpara jocul in vor cumpara pentru a il putea juca in modul multiplayer.

Nu ne ramane decat sa asteptam pana cand va apare noul Legacy of the Void.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *