programare la tuns cu Stailer

Nu ai des norocul de a merge la salon fix când vrei tu, ci trebuie să te pliezi tu după programul lor. Deci ce să mai vorbim despre momentele când întâmpini evenimente neplanificate? N-ai avut timp să-ți faci nicio programare și știi că orice make-up sau improvizație a părului ți-ai face tu pe acasă nici nu o să arate și nici nu o să reziste la fel de bine precum cele făcute de stiliști. Așadar ce poți face decât să te rogi la un miracol și suni cu disperare la saloanele pe care le cunoști că poate poate îți fac și tie loc. La un moment dat obosești și te aranjezi tu, ce să faci. Oricum nici chef pentru alea nu mai ai, deci iese o adevărată capodoperă.

Dar dacă ți-aș spune că exista ceva care te ajută să găsești saloanele disponibile din oraș, chiar la ora și data când îți dorești tu? Dacă evenimentul tău e la ora 17, doar nu ai să te duci la un salon să te aranjezi la 12. Cu Stailer ai posibilitatea să ieși din salon fresh, la timp, gata să mergi direct la petrecere, fără să te preocupi că transpiri și se ruinează totul între timp.

Deci cum pot utiliza Stailer?

Nimic mai simplu. Intri pe stailer.ro, selectezi filtrele precum orașul, genul tău, serviciul hair & beauty dorit, data și ora, iar platforma îți afișează în câteva secunde fix ceea ce te interesează. În lumea Stailer sunt înscriși stiliști profesioniști, cu traininguri de specialitate, saloane dintre cele mai moderne și cu design-uri interesante, deci nu duci lipsă de opțiuni. Fiecare salon are afișate prețurile serviciilor oferite, pentru că nu îți dorești să te trezești cu surprize. Poate ai pățit și tu vreodată să te programezi telefonic, să uiți să întrebi cât costă ce îți doreai, iar când trebuia să plătești mai mai să-ți pice plombele. Socoteala de acasă nu se potrivea cu cea din târg, asta până să apară Stailer.

Astfel tu știi exact cât plătești, poți vedea chiar și alte recenzii ale clienților pentru a lua o mai bună decizie pentru tine. De asemenea, aici poți vedea poze cât mai recente ale lucrărilor altor clienți, ale saloanelor, ale stiliștilor, chiar și locația Google maps ca să alegi ceva apropiat de tine, să nu te bulversezi prin trafic și nici să nu consumi foarte mult combustibil. Consideri că parul tău s-a cam decolorat de la soare în ultima perioadă? Fă-ți o programare pentru vopsit ton pe ton la salon HAZE Haidressers din Bucuresti daca ești din acest oraș.

Cu cont sau fără, totul este gratuit

Nu trebuie să îl creezi neapărat pentru a-ți face programări, însă îți este mult mai util pe viitor, in acest articol informatii extra. În cont ai un calendar virtual, unde tu poți gestiona programările când vrei. Tot de acolo poți seta remindere care să te atenționeze când trebuie să ajungi la salon, poți revedea ce saloane ai frecventat ca să nu uiți stiliștii preferați care te-au încântat cu serviciile lor, poți chiar și anula fără să suni și fără să plătești un leu.

Așa-i că sună bine? Nu nu e un vis, ce e o realitate. Programează-te și tu online cu Stailer, iar sunatul către saloane va fi un capitol încheiat, pentru totdeauna. Pentru alte detalii scrie la adresa de email support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *