Stailer

Cât am așteptat aceste momente în care să ne putem plimba liberi oriunde, să putem merge la serviciu sau la o întânire cu prietenii fără teama ca le-am putea face vreun rău involuntar.  

Sigur, odată cu venirea primăverii am simțit din ce în ce mai acut nevoia să ne ocupăm de felul în care arătăm pentru că, nu e așa, se apropie sezonul vacanțelor, festivalurilor în aer liber, statul până târziu în noapte la concerte, dar mai ales petrecerile și nunțile care se vor ține una după alta, fiind programate și reprogramate. 

Nici nu mai are rost să te întrebi dacă mai ai energia necesară sa participi la toate, cu siguranță ai agenda plină și nu vei rata nici una. Dar pe lângă faptul că vei contribui și financiar, nu doar cu prezența la fericitele evenimente, va fi necesar să faci și câteva schimbări cu privire la aspectul fizic. Asta pentru că vei vrea să arăți într-un mare fel când te revezi cu prietenii și rudele, cu siguranță.

Dacă hainele se mai pot cumva combina între ele, ce te faci cu coafura, îngrijirea tenului și machiajul dacă ești femeie sau o frizură wow și o barbă aranjată ca la carte dacă ești bărbat? 

Apelezi ca de obicei la stiliștii de la coaforul din colțul străzii sau cauți ceva care să te surprindă plăcut și să te avantajeze din mai multe puncte de vedere? 

Programare la salon fără bătăi de cap folosind aplicația Stailer 

Cum ar fi dacă ar exista o baghetă magică care te-ar ajuta să îți faci o programare la salon în doi timpi și trei mișcări fără să pierzi din timpul tău, atât de prețios? 

Dacă te încântă ideea programeaza-te singur la salon și vei vedea avantajele de care ai parte dacă folosești această platformă care face practic totul pentru ca tu să arăți ca scos din cutie înainte ca petrecerea să înceapă. 

Aplicația Stailer poate fi descărcată foarte ușor din Google Play, App Store sau App Gallery și vei descoperi că totul este intuitiv, ușor de folosit. 

Tot în aplicație găsești lista tuturor saloanelor de beauty din orașul tău, orarul după care funcționează, recenziile clienților și, foarte important, poze cu diverse tehnici de înfrumusețare sau coafuri în trend. 

Toate acestea ca tu să îți poți face o idee cât mai exactă cu privire la serviciile pe care ți le dorești. Pentru informații extra vezi si acest articol

E nevoie să îmi fac cont? Dar dacă nu mai am timp să trec pe la salon? 

Îți faci griji inutile. În primul rând nu ai nevoie de nici un cont dacă utilizezi platforma, iar dacă ai făcut o programare și nu mai ai cum să ajungi la salon o poți anula simplu, fără explicații jenante. 

Vestea bună este că te poți reprograma la un salon în localitatea unde se desfășoară evenimentul unde vei participa. În felul acesta rezolvi orice problemă și grijă și vei putea atrage priviri admirative cu noul look la evenimentul la care mergi. 

Ce mai aștepți? Descarcă și tu aplicația Stailer!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *