A asculta si a raspunde prin actiune este o modalitate foarte buna de a crea o conexiune grozava cu clientii tai, daca esti un brand ce duce lipsa de notorietate si de influenta, sau chiar daca esti un brand cu renume si incerci sa iti apropii clientii si publicul si mai tare decat ii ai deja fidelizati.

Un lucru este sa asiguri oportunitatea clientilor si comunitatii tale pentru a-si putea da cu parerea si un feedback util care ar putea exprima dorintele si nevoilor acestora. Este cu totul alt lucru sa ii asculti cu adevarat si sa le raspunzi la acest lucru prin fapte si actiuni potrivite cu interesele lor Atunci cand asculti cu adevarat pe cineva, ii castigi increderea, si mai important decat atat, ii castigi respectul. Asa se intampla si cu brandurile si clientii acestora.

Seamly este o companie care foloseste materialele in surplus pentru a crea creatii vestimentare unice si in editii limitate. Acestia duc ascultarea clientilor la un cu totul alt nivel prin alinierea feedback-ului dat de catre client cu productia. Acestia folosesc parerile clientilor pentru a proiecta si schita noile linii si piese vestimentare din colectiile cele mai noi.

In plus, Seamly se foloseste de provocari interactive in timpul productiilor propriu-zise ale hainelor, le asigura audientelor oportunitatea sa participle la luarea deciziilor legate de fabricarea ultimelor haine pe care le vor crea pentru noua linie vestimentara ce va aparea pe piata.

A asculta si a baga de seama ceea ce isi doresc clientii va face diferenta in cazul produselor de la Seamly, insa si relatiile pe care cei de la brand le au cu clientii lor. A fi om si a le arata clientilor ca ei intr-adevar conteaza si ca dorintele lor sunt ascultate va crea o legatura puternica si rezistenta cu compania si cu brandul in cauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.