A venit si vara si desi nu este foarte calduroasa in majoritatea timpului, mai tot timpul ploile lasandu-si amprenta asupra tarii noastre, mai exista si momente frumoase si insorite de care ar trebui sa ne bucuram din plin. Pana la urma daca nu reusim sa dam de soare in Romania, acasa la noi, atunci exista si posibilitatea de a pleca in alta parte si de a ne bucura de o clima mai mediteraneana, mai calda si mai racoroasa.

Insa, oricum pentru a reusi sa ne bucuram cum trebuie si pentru a nu atrage prea tare razele soarelui puternice asupra corpului nostru(decat atunci cand vrem sa ne bronzam expusi cum trebuie si protejati cu lotiuni speciale), ar fi bine sa stim ce haine ar trebui sa imbracam pentru a ne racori si a ne simti cat mai bine in pielea si in hainele noastre de zi cu zi.

Pentru toate verile ce vor veni, insa pentru aceasta vara in special in care deja am intrat cu dreptul, materialele hainelor ce le purtam pot fi un avantaj sau un dezavantaj asupra starii pe care o vom avea atunci cand iesim la plimbare, la plaja sau la munca.

Pentru a evita ca zilele caniculare sa ne faca sa ne simtim prea rau, sa ne dea dureri de cap la propriu sau arsuri ale pielii, ar trebui sa tinem cont de materialele cheie din care sa fie facute hainele ce le vom purta, ca sa ne protejam dar sa ne si distram de minune de vremea calda, mult asteptata.

Inul, ca material, este foarte calitativ si din acesta se fabrica o multitudine de bluzite, rochite, fuste si camasute care mai de care mai dragute, dar si racoroase si care lasa pielea sa respire. Nu numai ca arata foarte bine mai ales in nuante de alb sau in culori pastel, ori brodate cu flori si alte imprimeuri varatice, acest material, inul este foarte comod si foarte de calitate si poate fi purtat in diferite feluri combinat si cu alte materiale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *