lucky studio

heyluxCele mai multe locuri de munca nu ne dau posibilitatea sa ne afirmam in maniera in care am dori noi. Din acest considerent cei mai multi dintre noi aleg sa plece peste oceane in speranta ca vor avea un viitor mai bun. Cine a zis ca in Romania nu se poate progresa si nu se poate obtine o stabilitate financiara? La Heylux ai aceasta sansa.

Piata locurilor de munca este disponibila pentru oricine, din considerentul ca locurile de munca sunt pentru cei care isi doresc sa lucreze, isi doresc sa se afirme si doresc sa castige mai mult decat salariul minim pe economie, motiv pentru care am aplicat la un loc de munca part-time în videochat.

Propria strategie SMART in Videochat

La inceput eram cam timida si nu prea intelegeam ce inseamna abordarea si mentinerea unei conversatii online, dar cu timpul am ajuns sa fiu la fel de buna ca si restul colegelor mele de la Heylux, in maniera in care am obtinut cele mai multe sfaturi de la acestea. Cele mai multe sfaturi au mers pe strategia SMART, astfel ca am invatat sa fiu Sigura pe mine, sa fiu Mandra de mine, sa fiu Apreciata pentru calitatile mele, sa fiu Respectata de colege si de clienti si in cele din urma am invatat cum sa scap de Tensiunea de la un loc de munca.heylux

Pentru ca la Heylux am gasit un loc de munca stabil, am invatat ca alte locuri de munca nu imi pot garanta la fel de multe avantaje si nu ma pot face sa imi indeplinesc in mica masura visurile pe care le aveam de mic copil. Unul dintre acestea a fost sa imi finalizez studiile; aici am gasit sprijinul perfect care sa ma motiveze in dezvoltarea profesionala, mai ales pentru ca in conversatiile pe care le am mi-am dat seama ce inseamna sa cunosti mai multe si mai ales sa stapnesti si alte limbi straine, pentru a nu avea o bariera in asta.

Siguranta locului de munca este un alt avantaj smart dupa care ma ghidez, pentru ca la  studioul  Heylux, indiferent de criza economica, stiu ca am propriul loc de munca, fie el full time, fie part-time. De aici imi iau si salariul, precum si bonusurile lunare, pentru ca este o industrie in plina dezvoltare si mai apoi pentru ca munca mea este apreciata la adevarata ei valoare.

Zambesc atunci cand el zambeste

heylux Tot la Heylux am invatat cum sa fiu independenta, sa fiu cea care avanseaza pe zi ce trece si sa fiu buna in ceea ce fac, motiv pentru care principiul intimitatii este unul foarte important pentru mine. In acest domeniu de activitate discretia din punct de vedere profesional este un avantaj pentru mine. Tot ceea ce discut cu admiratorii meu se bazeaza pe incredere, siguranta si fidelitate. Stiu ca am mereu pe cineva langa mine, caruia ii este dor de conversatie, care ma poate ajuta sa zambesc in masura in care il ajut sa zambeasca.

De admin

9 comentarii la „Siguranta Muncii Afirma Reusita Ta la Heylux”
  1. Mi se pare super ca te pui asa singura pe picioare pt ca e greu lmai ales la o varsta tanara sa faci asta

  2. Da nu jtiam ca se poate si part time. Se poate? pe bune>? at ma gandesc ca pana sa simti oboseal ala munca deja tre sa si pleci la 4 ore :)))

  3. PAi tocmai si asta e ideea, ca merge totul super de vreme ce ai un part time si pe deasupra mai ai si venit mare 🙂

  4. In Ro cred ca faci cariera numa din asta :))) si nu glumesc pt ca e f greu la femei sa aiba incredere sa angajeze pe posturi mari si sa castige mult

  5. eu una pot spuen bravo celor care isi vad de treaba lor si fac bani frumosi din asta. nu mi se pare ceva gresit sa faci videochat

  6. Pai cum sa fie munca cinstita o problema? Pt ca lucrezi bine mersi si fara sa te injosesti

  7. A stii o limba straina e nimica toata; mi se pare putin lucru sincer si pe deasupra conteaza mai degraba sa ai dorinta pt asta

  8. Fiecare isi vede avantajul sau sincer eu nu stiu daca as indrazni da la o varsta deja nu te mai avanti la nimic

  9. Da si la videochat se accepta peste 30+ nu e mare mirare sunt colege de toate varstele stiati?

Comentariile sunt închise.