scriere carte electronicascriere carte electronica

Ajuta foarte mult faptul ca ai putea sa te iei dupa sfaturile testate ale unor scriitori mai experimentati care sprijina scrisul liber fara pauze sau revizuiri. Aceste lucruri pot fi facute mai tarziu, dupa ce orima ta ciorna este finalizata. Daca vei urma acest sistem, vei fi capabil sa creezi fara efort fiecare capitol din cartea ta in fiecare zi. A-ti finaliza intreaga carte de scris va deveni un proces mult mai simplu si mai rapid.

Ilustreaza-ti si formateaza-ti cartea electronica. Daca a ta carte se bazeaza foarte mult pe grafice sau pe imagini numeroase, asigura-te ca acestea sunt pregatite in avans. Fie poti crea graficele de unul singur, fie poti angaja pe cineva care sa le pregateasca si sa le puna la punct pentru tine. Niste grafice profesional create si niste fotografii super pot fi create de cineva specializat contra unei sume de bani moderate.

Cartile tale electronice trebuie sa fie formatate si ambalate cat mai atractiv. Poti formata continutul de unul singur sau poti apela la un copy editor care sa faca asta pentru tine. A proiecta coperta unei carti electronice poate fi un apect care sa atraga cat mai multi cititori sau cumparatori. Alegerea unui titlu captivant si care sa sara in ochi pentru cartea ta electronica este o alta componenta importanta a strategiei de marketing.

Poti dori sa creezi un produs digital care este sofisticat si finisat, sau te poti multumi doar cu un aspect de baza al cartii tale electronice. Alegerea este a ta si doar ata, si va epinde de cativa factori cum ar fi audienta potentiala si bugetul pe care il ai.

Tehnologia care este folosita pentru publicarea de ebook-uri evolueaza in mod constant. Mentine-te la curent cu ceea ce este popular si eficient. Formatele de publicare digitale te vor putea ajuta sa iti distribui cartea electronica pe platforme populare de publicare ca Amazon Kindle sau pe Apple iTunes.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *