Uneori mariajul ajunge intr-un punct critic si multi nu prea mai au cum sa rezolve aceste probleme. Chiar daca se decid sa ia totul de la capat nu amandoi au aceiasi vointa. Si de aceea straduinta lor este in zadar. Iata acteva din semnalele care te pot alarma ca mariajul tau se poate apropia de final.

In primul rand daca sunteti foarte mult despartiti unul de altul. In sensul ca unul din soti prefera sa stea mai mult la servici sau cu prietenii, sau in fata calculatorului. Atunci clar ar trebuie sa iti faci griji. Daca nu faceti niciun pas pentru a remedia acest lucru atunci atunci nu aveti nicio sansa.

Daca unul dintre voi pur si simplu nu vrea sa incerce in niciun fel sa imbunatateasca relatia, atunci clar mariajul se apropie de final. Daca nici respectul nu mai exsista in relatie atunci va puteti lua adio de la casnicie. Se stie ca unul dintre aspectele importante ale unei casnicii este respectul reciproc.
 

Daca nu mai exsista o echipa intre voi si fiecare face ce vrea pe cont propriu atunci nu mai exsista niciun motiv sa ramaneti impreuna.  Nu este indicat sa  prelungiti aceasta stare pentru ca o data ce va-ti  invatat sa lucreati separat, va fi mai greu sa va regasiti ca si o echipa care poate erati o data.

Si mai ales daca sotul are si amanta atunci fii desteapta si pregateste tu actele de divort. Sau mai ales daca v-a inselat cu o femeie si inca o tine aproape de el desi spune ca nu mai are treaba cu ea nu va incredeti. Mereu vei avea o suspiciune in acest sens.

Si daca comunicarea nu mai exista deloc clar este o problema grava. Mai ales daca ajungeti sa vorbiti doar strictul necesar de parca a-ti fi niste straini, clar nu are rost sa mai continuati asa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *