camera nouacamera noua

Tehnologia camerelor video si foto a evoluat foarte mult in ultimele doua decenii. Trasaturi care obisnuiau sa fie doar la tipurile de camee profesionale, obisnuiesc sa fie acum si la telefoanele inteligente ce detin camere la fel de inteligente. Noile camere digitale pot sa fie extraordinar de tenante  si nu ne ajuta deloc faptul ca producatorii dintr-o astfel de piata ne bombardeaza pe noi consumatorii cu promisiunea unei calitati superioare a imagainii si a unui ambalaj atragator. Si totusi apare intrebarea? Chir am nevoie de o camera foto noua?

Daca numai vederea noilor camere stralucitoare te face sa salivezi, atunci este foarte greu sa rezisti unei acualizaari in privinta asta. Oricum, Inainte de a face o cumparare pe care s-o regreti mai tarziu, este foarte important sa efectuezi putina auto-evaluare. Inainte de a-ti goli portofelul pentru a face o actualizare, uita-te la urmatoarele semne cum ca ai avea nevoie de o nou camera foto.

Megapixeli

Megapixelii conteaza mai mult daca in mod normal printezi imagini mai mari. O camera digitala obisnuita dispune de 6 pana la 10 megapixeli, ceea ce produce printuri de 4×6 sau 5×7. Oricum, daca ai nevoie de o camera care sa printeze dimensiuni de imagini decente, de la 8×10 sau 10×15, atunci ai putea lua in considerare un nou model pentru camera ta, unul mai bun cu siguranta. Fotograful obisnuit al familiei isi foloseste camera in mod primar pentru a filma sau a face poze la meciuri si poate sa nu aiba nevoie de o aceeasi calitate a camerei de care are nevoie un fotograf profesionist pentru nunti, de exemplu.

Obturator

Fotografii destepti au nevoie sa cheltuiasca foarte multi bani pe camere mai inteligente pentru ca este aproape imposibil sa faci niste poze de calitate si in actiune cu o camera digitala standard care dispune de un obturator enervant de lung. Daca te regasesti in situatia de a avea nevoie de a face o poza, indiferent cum, ar trebui sa iei in considerare cheltuirea extra de bani pentru o camera mai rapida cu un obturator mai limitat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *