animatie copii

Fiecare parinte vrea tot ceea ce e mai bun pentru copilul sau, de aceea momentele speciale precum aniversarile si petrecerile organizate trebuie sa le aduca bucurie. Cum poti face ca petrecerea pe care o organizezi pentru cel mic sa fie una perfecta? Iata in continuare cateva sfaturi care te vor ajuta.

1. Pe cine inviti? Aceasta decizie trebuie lasata in seama copilului sarbatorit. Este petrecerea in cinstea lui si trebuie sa se simta bine. Cati copii pot fi invitati? Ideal ar fi numarul sa nu depaseasca 15, pentru ca sunt mai greu de controlat.

2. Cat va tine petrecerea? Aici depinde foarte mult si de locatie, insa in principiu o petrecere de 3-4 ore este suficienta pentru toate activitatile celor mici si pentru sarbatorirea evenimentului.

3. Locul potrivit. Aici decizia tine de parinti. Daca timpul nu permite, poate fi organizata o petrecere in diverse locuri de joaca special amenajate pentru copii. Spatiul este suficient, copiii sunt supravegheati si intretinuti de un animator, insa dezavantajul aici ar putea fi pretul. O alta solutie ar putea fi o petrecere la un restaurant, insa aceasta nu ar trebui sa dureze mai mult de doua ore, pentru ca stim bine ca cei mici se plictisesc repede si pot sa scape de sub control. Petrecerea poate fi organizata chiar si acasa, daca dispuneti de un spatiu suficient si sunteti constienti de faptul ca un numar mare de copii lasa o mica-mare dezordine in urma, dupa petrecere.

4. Petrecere tematica. Fiecare copil are o jucarie preferata, un desen animat preferat, un personaj indragit. Astfel parintii pot opta pentru o petrecere tematica,  atunci cand ideea de animatie copii este cea indicata. Nu numai sarbatoritul, ci si invitatii se vor putea bucura de personajele lor indragite, de printese sau zane, de personaje din desene animate interpretate de animatori talentati.

5. Decorarea. Ideal ar fi ca petrecerea sa fie decorata cu baloane, mai ales baloane cu heliu care sunt foarte indragite de copii. Tavanul insa nu trebuie sa fie foarte inalt la locatia petrecerii, pentru ca nu va doriti ca unul din copii sa inceapa sa planga ca nu isi poate recupera balonul.

6. Mancarea. De obicei copiii nu mananca foarte mult la petreceri, pentru simplul motiv ca nu vor sta linistiti la masa, ideea de baza fiind nevoia de petrecere si de joaca. Prin urmare, nu exagerati cu mese fastuoase.

7. Poate cel mai important aspect – divertismentul – trebuie sa existe fara indoiala. Trebuie planificata petrecerea in toti pasii si ideal ar fi sa angajati animatori de petrecere care sa ii mentina atenti si captivati pe cei mici pentru a nu scapa de sub control.

Pentru ca petrecerea aniversara a micutului dumneavoastra sa fie una memorabila, asigurati-va ca tineti cont de toate aceste aspecte, in plus tineti aproape si aparatul foto si acumulatori de rezerva pentru a imortaliza fericitul eveniment.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *