Modelele de prin revistele de moda, de la prezentarile de moda sau de la diverse evenimente ne incanta si cu toatele am dori sa le stim secretele. Dar cum ar fi sa aflati ca de fapt aceste fete frumoase si parca mereu tinere si zvelte, se folosesc de niste trucuri foarte simple si la indemana pe care le poti folosi chiar si tu pentru a capata acesl aspect atat de admirat si de invidiat?

Modelele folosesc corector

Cu toatele avem micile noastre imperfectiuni pe care nu ne-ar deranja daca le-am putea ascunde sau daca am putea scapa de ele. Modelele nu sunt nici ele foarte diferite de noi, fetele obisnuite. A aplica doua tipuri de corector  este un truc pe care multe modele si vedete il folosesc pentru a-si contura si evidentia trasaturile frumoase ale fetei.

Prin utilizarea unei culori mai deschise pentru portiunile mai deschise ale fetei tale si a unei culori mai inchise pentru  zona de sub ochi, vei scoate in evidenta un look mult mai natural. Acesta este un secret de culise pe care toata lumea ar trebui sa-l stie.

Mai scump nu inseamna mai bun

In timp ce majoritatea modelelor si supermodelelor au bani multi pentru a-si permite sa-i dea pe cosmetice si creme scumpe, acestea stiu de asemenea si ca cele mai bune produse de ingrijire nu sunt neaparat si cele mai scumpe. Nu mereu.

Multe dintre aceste fete frumoase folosesc lucruri pe care le poti regasi pe rafturile unui magazin obisnuit sau in farmacii. Exista cate un produs eficient si nu atat de scump acolo pentru fiecare dintre noi, indiferent de buget. Axeaza-te pe rezultatele pe care le promit produsele de infrumusetare, mai degraba decat pe preturile pe care le au acestea.

Ai grija de tine mereu

A mentine un stil de viata sanatos si echilibrat, este important pentru toate modelele lumii acesteia a modei. Acest truc poate functiona la fel de bine si pentru oricare dintre noi. A avea o alimentatie potrivita, a bea apa multa, a face cate putin sport in fiecare zi  si a te ingriji in fiecare zi, este solutia pentru un aspect mai tanara si mai plin de vitalitate.nMEREU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.