salus it 600 smart home

Cumpararea unui termostat inteligent a fost decizia care mi-a adus confort deplin in locuinta. Vorbesc despre confortul termic, desigur – fara temperatura potrivita in casa parca nimic nu e ok. La recomandarea unui prieten mi-am cumparat acum 1 an un termostat Salus iT60 Smart Home. In randurile urmatoare va voi face un scurt review al acestui sistem despre care nu pot decat sa ma declar multumit pe deplin.

Instalarea termostatului Salus iT 600 Smart Home

Poate credeti ca e nevoie de personal specializat pentru a instala acest model de termostat inteligent. Ce-i drept, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont la instalare, insa chiar daca nu ai mai facut asta niciodata, afla ca lucrurile sunt destul de simple.

In pachet ai inclus manualul de instructiuni, exista si numeroase tutoriale care iti arata in detaliu cum trebuie sa procedezi, iar astfel e chiar simplu sa instalezi si sa configurezi sistemul chiar si fara experienta in acest sens.

Termostat Salus iT 600 Smart Home – utilizare

Simplu, intuitiv, modern – asa as putea sa descriu acest termostat Salus iT 600 Smart Home din punct de vedere al utilizarii. Daca la termostatele clasice acel buton rotativ cu trepte de la 1 la 5 te pune in incurcatura, la sistemul Smart Home iti este indicata tot timpul temperatura exacta.

In plus, un avantaj considerabil este si faptul ca termostatul poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone. Poti face asta si de pe tableta sau laptop – singurele conditii sunt sa ai conexiune la internet si aplicatia specifica instalata.

Compatibilitatea termostatului iT 600 Smart Home

Pentru propria locuinta aveam nevoie de un termostat care sa poata gestiona atat incalzirea in pardoseala, cat si prin calorifere. Nu mi s-a parut util sa pun incalzire prin pardoseala in dressing, in magazia/debaraua anexata bucatariei si nici in garaj. In aceste zone am mers pe incalzire prin radiatoare, iar sistemul iT 600 Smart Home e perfect compatibil cu ambele solutii de incalzire.

Alte avantaje

Aici as avea o lista lunga de atuuri de care e insotit un termostat Salus iT 600 Smart Home. Vi le mentionez doar pe cele care conteaza pentru mine.

  • Posibilitatea de a controla individual temperaturile din zone diferite – e foarte practic si util in acelasi timp. Spre exemplu, cand ajung seara acasa si am planificate 3 lucruri – dus, cina, odihna – nu e nevoie sa incalzesc mai mult de 3 camere – baie, bucatarie, dormitor. Pot face asta separat, fara a creste temperaturile in hol, dressing, living etc.
  • Nu e nimic mai placut decat sa stii ca te asteapta o locuinta calduroasa si primitoare atunci cand te intorci din concediu (in special iarna). Foarte simplu si usor, direct din aplicatia dedicata sistemului, poti creste temperatura pentru ca atunci cand ajungi acasa ambientul sa fie perfect.
  • Ai posibilitatea de a personaliza orice program. Daca cele prestabilite nu te multumesc sau nu se pliaza pe programul tau zilnic, poti sa iti concepi propriul program de furnizare a caldurii in locuinta.

Am tot vorbit despre punctele forte ale sistemului si poate va intrebati care sunt punctele slabe. Pana in prezent nu i-am gasit – sunt de parere ca e solutia ideala atunci cand vrei sa ai parte de confort, utilitate, dar si economie de energie. Recomand oricui acest termostat Salus iT 600 Smart Home!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *