barbat casatorit
barbat casatorit

Cateodata poti ajunge sa te indragostesti de un barbat casatorit care iti promita marea cu sarea si ca nu isi mai iubeste sotia, si ca ar vrea sa divorteze. Insa, nu il lasa sa te ia de fraiera si nu te lasa in baza ca oricum se va desparti de sotie si ca ar fi facut-o oricum si fara tie implicata in toata treaba, pentru ca poti ajunge pana la urma chiar tu mijlocul problemei si cauza ei din prima. Poti ajunge ceea ce nu iti doresti, si anume persoana care l-a luat de langa familie si de langa sotie si anume „cealalta femeie”, spargatoarea de casnicii. Doar asteapta ca el sa isi rezolve problemele si fara tine, si asta poate fi de folos.

Poate ca tu consideri ca el este Fat Frumos, insa chiar il cunosti atat de bine? Toata lumea vrea sa faca o prima impresie buna asupra celui sau celei pe care il/o place, si acesta poate fi exact un astfel de caz. Poate ca are niste obisnuinte pe care tu nu le accepti atunci cand il vei cunoaste mai bine. Poti afla in cele din urma ca orice alt barbat este mai bun decat el, doar ca acesta nu este disponibil, de aceea poate fi atat de atractiv. Asadar, de ce sa risti daca nici nu il cunosti destul de bine si sa iti intorci privirea de la alti posibili pretendenti,

Conversatiile prea intime nu sunt un lucru pe care sa il faci cu un tip insurat pe care de-abia il stii, dar il placi. Aceste lucruri iti pot face probleme serioase si te pot introduce in niste situatii incurcate. Se poate parea ca nu faci nimic rau, insa nu il lasa sa creada ca vei face ceva serios pentru el. Va fi mai bine pentru tine sa nu te implici prea tare in aceasta relatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *