reamenajare garaj
reamenajare garaj

Daca al tau garaj are un tavan finisat cu o mansarda sau un mic spatiu deasupra, se sugereaza instalarea unor scari care sa duca spre mansarda, niste scari de metal extensibile care in mod general costa intre 50 si 350 euro, pentru a face mai simpla si mai rapida depozitarea, urcarea si coborarea lucrurilor din garaj in spatiul gol.

Se recomanda de asemenea si montarea unor carlige puternice si rezistente pe tavan pentru a-ti depozita bicicleta sau bicicletele. Asigura-te ca vei securiza carligele in grinzile tavanului si nu doar  in gips-cartoon pentru ca sa nu cada toate mai tarziu. Se recomanda darea unei gauri de pornire de aproximativ jumatatea surubului pentru carlig.

  • Poti cumpara un set de doua carlige rezistente pentru sustinerea bicicletei tale  in cadrul tavanului pentru mai putin de 20 de RON. Acestea iti vor asigura o foarte buna modalitate de a-ti prinde bicicleta de tavan atata timp cat nu te deranjeaza ridicarea manuala pana la carlige si de asemenea si coborarea acesteia pentru atunci cand iti necesita undeva.
  • Cheltuieste un pic mai mult si cumpara-ti un elevator pentru bicicleta astfel incat sa faci mai usor accesul la bicicleta ta si de asemenea pentru stocarea acestuia. Un elevator poate fi adaugat la ghidoane si la saua bicicletei astfel incat sa-ti fie mai usor sa depozitezi si sa dai jos bicicleta de pe tavan.

Lazile sau cutiile pentru scule sunt un must pentru orice garaj. Se recomanda folosirea unor unitati de depozitare inchisa  cum ar fi dulapurile de stocare, rafturile pentru asa ceva sau vechile dulapuri de haine pentru stocarea si depozitarea lucrurilor in garaj drept punct de sprijin in reamenajarea garajului.

Marimea si tipul lazilor si cutiilor pentru scule si instrumente depinde acum de cat de scumpa este colectia ta de instrumente de lucru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *