rcaieftin

Ce faci atunci cand seara iti amintesti ca in ziua urmatoare iti expira asigurarea RCA? Dai o cautare pe Internet si cauti sa iti faci o asigurare auto online deoarece nu gasesti nici o agentie deschisa in oras la acea ora. Chiar daca vrei o asigurare rca pentru masina, pentru locuinta, sau poate vrei sa pleci intr-o calatorie si vrei sa fii asigurat, apeland la o firma de Rca ieftin ai tot pachetul de servicii la indemana.

Daca ai masina, atunci trebuie sa stii trei lucruri simple:

1) Asigurarea RCA e obligatorie din punct de vedere legal;

2) Polita RCA te protejeaza in egala masura atat pe tine cat si pe partenerii tai de trafic, indiferent de asiguratorul cu care ai incheiat aceasta polita;

3)In urma informatiilor de la punctul 1 si 2, tu vei cauta intotdeauna cea mai buna oferta, cel mai bun pret in incheierea unei polite auto.

Firma Rca Mai Ieftin ofera o gama variata de polite rca; categoriile in cauza fiind Casco, pentru locuinta si pentru calatorii. Nu poti fi niciodata sigur de ceea ce iti rezerva ziua de maine, de aceea e bine mereu ca acea zi sa nu te prinda „pe picior gresit” si sa te asiguri ca toate bunurile tale sunt asigurate.

In ultimii ani, fenomenele atmosferice (inclusiv grindina) ne dau peste cap. Foarte multe inundatii din urma furtunilor au dus la urmari dezastruoase asupra imobilelor si bunurilor oamenilor. Cu ajutorul unei polite de rca ieftin, iti poti asigura locuinta la o suma de 20000 + 20000 euro, platind doar 30 de euro si beneficiind de polita obligatorie si de polita facultativa.

Poate te-ai gandit sa calatoresti intr-o destinatie necunoscuta la mii de kilometri departare si pentru a fi in siguranta te-ai gandit sa iti inchei o polita de asigurare. In acest caz, firma Rca mai ieftin iti ofera o asigurare exact pentru cea ai tu nevoie. In functie de aria de destinatie si varsta asiguratului, se poate opta pentru urmatoarele acoperiri: un program A care este de 10.000 Euro, un Program B care este de 30000 Euro si un ultim program de 50000 Euro pentru cei interesati.

De admin

Un comentariu la „Rca Ieftin, Mai ieftin!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *