cortcort

Un cort nu inseamna neaparat doar un cort de drumetie in care se sta atunci cand pleci in excursii sau cand vrei sa campezi atunci cand te afli intr-o zona de camping. Un cort poate fi exact acel loc elegant acoperit si frumos decorat pentru nunti minunate sau acel loc in care se pot oficia fel de fel de evenimente frumoase si spectaculoase, si in care pot incapea foarte multe persoane la adunari diverse. Chiar si tu poti avea parte de propriul cort de gradina daca vei alege din gama variata de corturi de gradina Tentevent.

A detine un cort in propria gradina nu este neaparat un lux, deoarece oricine detine deja o locuinta frumoasa si alte spatii practice pe langa casa, poate sa isi amenajeze si un cort ca un fel de foisor care sa adaposteasca diferite corpuri si elemente pentru gradina. Insa, corturile de gradina pot sa fie si mult mai variate si mai sofisticate de atat.

Acestea pot sa adaposteasca diverse evenimente de familie, petreceri de-ale copiilor, nunti sau picnicuri in interior, dar si petreceri de botez chiar in exteriorul propriei locuinte. Ce poate fi mai simplu si mai grozav decat a gazdui propria petrecere de nunta in afara casei tale? Daca gradina sau curtea ta verde poate adaposti un cort de dimensiuni mai mari pentru cateva zeci de persoane, atunci poti spune ca ti-ai asigurat spatiul de petrecere pentru ziua cea mare.

Nu sunt nici greu de montat si nici greu de manevrat. Sunt foarte incapatoare si placut decorate, deoarece aceste corturi pentru evenimente nu sunt ca vechile modele de corturi pentru camping, cu material verde si cu fermoare drept intrare. S-a ajuns la o alternativa cu totul deosebita in ceea ce priveste designul si functionalitatea unui cort.

Aceste corturi pentru gradina sau terasa pot fi comandate sau inchiriate special pentru festivitatea in cauza, dar pot fi de asemenea si cumparate cu totul daca se doreste asa ceva in exteriorul locuintei cuiva. Este adevarat, este o investitie imensa, insa daca stii cum sa faci sa fie bine, acest cort cu spatiul aferent se poate inchiria de catre proprietar la randul lui si altor persoane care isi doresc asemenea spatii si lucruri.

La inchiriere sau cumparare, cortul iti este instalat in curte sau gradina ori chiar pe terasa, in functie de spatiu, dar nu este neaparat axat pentru a fi stabilit intr-un singur loc, ci poate fi mutat la un moment dat oriunde se doreste, chiar si pe plaja.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *