Microsoft

Folosind Face API de la Project Oxford, limbajul programatorilor pentru codurile pe care programele le folosesc pentru a comunica unul cu celalalt in mediul web, aplicatiile ar putea sa foloseasca aceasta abilitate pentru propriile servicii. Asadar, de exemplu, programatorii pot sa inceapa sa realizeze aplicatii de iPhone-uri care sa iti permita sa iti sortezi fiecare poza in functie de cat de fericite sunt persoanele din aceste cadre. Sau, din contra, ai putea sa filtrezi retelele de socializare pentru a nu-ti mai afisa imagini triste.

Aplicatiile afacerilor sunt de asemenea interesante. Prin urmare, companiile de cercetari de piata ar putea sa construiasca programe software care sa creeze poze in anumite locuri cheie in timpul unor reclame, de exemplu, toate acestea pentru a obtine o viziune stiintifica despre felul in care reactioneaza un focus grup.

Ryan Galgon, senior program manager a Microsoft Research sustine faptul ca oamenii efectueaza analize de sentimente asupra unor texte, insa nu asupra unor fapte reale. Celelalte noi abilitati ale Project Oxford au un potetial asemanator pentru crearea de aplicatii inteligente.

Editajul video. Aceasta trasatura video, care vine catre dezvoltatori in formula beta pana la sfarsitul anului, poate edita in mod automat fisiere video, permitandu-ti sa faci lucruri ca taiatul de video-uri pe telefon, astfel incat sa iti afiseze doar atunci cand oamenii se misca in captura ta, si mai ajuta si la incadrarea si stabilirea imaginii in cazul in care iti tremura mainile.

Recunoasterea celui care vorbeste. Trasatura referitoare la recunoasterea celui care vorbeste, de asemenea disponibila pana la sfarsitul lumii decembrie a acestui an, ar putea fi folosita ca o masura extra de securitate intr-o intreprindere. Noul CRIS, Custom Recognition Intelligent Service, ofera o optiune de a pregati recunoasterea in discursuri pentru o mai buna intelegere a acusticii unice in spatiile foarte extinse si zgomotoase. Aceasta aplicatie va fi disponibila intr-o varianta invite-only mai tarziu in acest an curent.

Sursa: Businessinsider

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *