Nu ignora niciodata problemele pe care le ai acasa, in familie. Fiecare problema care apare in relatia ta cu ceilalti din familie  ar trebui rezolvata pe loc. Altfel, aceasta problema va duce la alte situatii urate si mai mari, la certuri si la bataie de cap mai mereu.

Pe langa asta, relatiile rele cu cei din familie iti vor rani si deteriora sanatatea foarte rau. Toate emotiile negative pot avea o influenta distructiva asupra starii tale de spirit si asupra comportamentului tau.

Ai nevoie de spatiu personal. Destul de des observ multe obstacole atunci cand incerc sa imi construiesc relatii bune cu familia mea. Cred ca principalul motiv pentru care se intampla acest lucru este lipsa de intimitate pentru fiecare membru in parte. Cateodata este foarte greu sa obtii un asemenea lucru. Insa trebuie sa recunosc ca acest lucru ar fi suficient de eficient.

Cand vine vorba despre situatiile de criza din casa ta, starea ta de spirit furioasa poate doar dauna problemei in cauza. In asemenea momente, este foarte ok sa stai departe de  familia ta si sa le oferi niste intimitate. Ar trebui sa te calmezi si sa discuti lucrurile in mod rational. Fa-ti propriul spatiu personal si gandeste-te la intreaga situatie doar ca un martor.

Acorda-le si celorlalti spatiu personal. Nu numai tu ai nevoie de niste spatiu doar la tau, ci si ceilalti au nevoie de un asemenea spatiu de asemenea. Este imposibil pentru tine sa-ti gasesti un spatiu doar pentru tine intr-o casa mica, insa poti decide sa mergi la o plimbare, aceasta fiind o decizie destul de buna. In fine, poti alege sa conduci un pic pentru a te mai destrsa.

Daca iti vei schimba locatia, iti vei relaxa si mintea si te vei relaxa cate un pic chiar si tu insuti. Intr-un asemenea mod, vei putea sa te indepartezi putin de familia ta si sa le oferi spatiu personal putin pentru ca si ei au nevoie de asa ceva.

One comment

  1. Pentru ca o familie sa fi perfecta este foarte greu. Ca de exemplu, sotul meu este plecat chiar si 6 luni pe an! Mi-a fost foarte greu in ultimul an dar mi-am cumparat un caine. I-am luat si tot felul de accesorii de la Petshop Salon, jucarii, hrana, hainute, acum e ca un membru din familia. Cred ca animalele sunt cea mai buna solutie impotriva singuratatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.