probleme societateprobleme societate

Este imposibil sa te schimbi. Multi oameni considera ca nu pot fugi de ei insisi. Insa de ce ar face acest lucru? A fugi de probleme este o alegere slaba si injoseste oamenii. Sunt sigur ca motivul principal al iscarii problemelor si al conflictelor sta de fapt in mintea omului. Cu cat mai reede ve accepta acest lucru, cu atat mai repede vei avea posibilitatea sa-ti schimbi viata in bine. Teoretic si fizic este usor sa te schimbi. Insa este cu siguranta mult mai greu sa indraznesti sa faci pasi crajosi si sa actionezi, pentru ca fiintele umane se tem de necunoscut.

Pot afrma cu usurinta faptul ca oamenii isi subestimeaza abilitatile si capacitatile.  Am cativa prieteni care s-au schimbat foarte mult intr-o perioada foarte scurta de timp. Cred ca oamenii se schimba pana la urma atunci cand devin prea plictisiti si satui de propriile stiluri de viata. Nu mai repetati greselile altor oameni. Exprimati-va si schimbati-va in feul in care doriti.

Ne luam rautatea si cruzimea drept punct forte. Cruzimea si rautatea este reactia de aparare a oamenilor slabi. Aceste persoane considera ca cea mai buna modalitate de a se apara este atacul. Cuvintele jignitoare si comportamentele dure care indeparteaza oamenii ar trebui sa fie cele mai detestate lucruri in viata. Cred ca nimanui nu ii place sa fie tratat intr-un mod rauvoitor vreodata. Aceasta strategie de aparare foate rea ii apara pe cei in cauza atat de oamenii rai, cat si de oamenii buni si frumosi care vor sa se apropie de omul in cauza.

Drept rezultat, comportamentele dure pot face pe cineva sa piarda mai mult decat sa castige. Nu imi plac oamenii care folosesc un limbaj urat si se comporta intr-un mod imprudent. Tratez oamenii rau cu blandete si compasiune pentru ca stiu ca doar oamenii rai incearca sa-si rezolve problemele cu ajutorul rautatilor. Abilitatea lor de a rani sentimentele oamenilor se poate intoarcde tot la ei mai tarziu si astfel isi vor da seama de marea greseala facuta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *