pretuire mama
pretuire mama

Mamele merita a fi apreciate mereu si iubite mereu pentru ceea ce sunt ele si pentru ceea ce au facut pentru noi in aceasta viata. Mamele sunt niste persoane foarte speciale pe acest pamant pentru fecare dintre noi, insa cei mai multi copii, mai ales cei mici, nu pot intelege acest lucru foarte bine.

Fa un borcan cu amintiri

Ia un borcan si umple-l cu bucati de hartii care sa detalieze unele dintre cele mai speciale amintiri pe care le aveti tu si mama ta impreuna. Cu atat mai speciale sunt aceste amintiri, cu atat mai bine. Este de asemenea o idee buna sa scrii cele mai bune motive pentru care o apreciezi si o iubesti pe mama ta si ceanume o facepe ea atat de speciala.

Poti decora acel borcan folosind fundite colorate sau sclipici astfel incat sa ramana o amintire frumoasa despre mama ta pe care o vei pretui pentru totdeauna. Ofera-i ei acest borcam si cititi impreuna acele amintiri comune.

Fa o donatie  in numele mamei tale

Daca mama ta are tot ceea ce are nevoie pentru a trai bine sau nu stii pur si simplu care sunt lucrurile de care are nevoie, gandeste-te la a face o donatie in numele mamei tale. Poti dona bani, imbracaminte, haine sau orice alte produse din locuinta catre organizatiile care ajuta copiii si pe mamele lor. Nu numai ca iti vei suprinde mama, dar vei ajuta de asemenea si comunitatea locala.

Trimite-i mamei tale cele mai frumoase flori

Spune Multumesc mamei tale trimitandu-i flori de ziua ei. Poti sa-i trimiti flori fie alaturi de un biletel, fie poti sa i le dai in persoana alaturi de o dedicatie speciala.  Daca vrei sa-i arati mamei tale cat de tare o iubesti si cat de speciala este aceasta pentru tine, de ce nu ai planui o intalnire cu intreaga familie? Fie ca este vorba despre o intalnire intima sau o mare adunare a familiei intregi, cu siguranta iti vei face mama fericita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *