prejudecati femei
prejudecati femei

Chiar crezi ca stii multe despre femei? Crezi ca le cunosti indeajuns? Nici macar femeile nu se cunosc atat de bine pe ele insele. Ina de secole in urma barbatii au fost atat de incurcati referirot la comportamentul femeilor din jur.

Chiar si acum, in era investigatiilor si a tehnologiei, cand internetul este plin de statistici si de informatii, barbatii inca sunt ghidati dupa stereotipuri si prejudecati ridicole despre femei. Se crede inca faptul ca femeile reprezinta sexul slab si cele mai romantice creaturi din lume, insa tu crezi in toate aceste lucruri? Citeste mai departe pentru a vedea daca ai dreptate sau nu.

Femeile fac munca mai rea decat barbatii

Statisticile afirma faptul ca ceea ce castiga femeile tinde sa fie intr-un procent de mai putin de 30% in comparatie cu ceea ce castiga colegii lor barbati. Barbatii sunt vazuti drept niste muncitori mai buni decat femeile, asadar si prin urmare au si niste salarii mai mari. In realitate, femeile au demonstrat deja ca sunt niste profesioniste in niste domenii din sferele vietii, care nu sunt conectate cu o activitate fizica foarte sporita.

Mai mult de atat, femeile sunt recunoscute pentru ca ar fi mai responsabile si mai active din punct de vedere al capacitatii de munca. Ideea ca femeile sunt insarcinate cu trenurile casnice si cu ingrijirea copiilor in timp ce barbatii aduc numai painea pe masa de fapt, este de asemenea importanta.

Femeile isi doresc un tratament egal

Chiar daca iubita ta este o feminista profunda si confirmata, aceasta declaratie are putine in comun cu adevarul. Niciodata nu vom dori sa fim tratate cu egalitate cand vine vorba despre repararea la o piesa la masina. Femeile afirma ca isi doresc un tratament asemanator cu al barbatilor doar pentru ca vor sa dovedeasca faptul ca se pot descurca si singure cu multe lucruri.

Acestea se pot ocupa de aceste lucruri, insa de fapt nu prea isi doresc acest lucru.Femeile inca asteapta sa fie tratate cu curtoazie si sa le fie purtat de grija. Uram sa va spunem acest lucru, insa o asemenea atitudine ne face sa ne simtim destul de speciale.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *