polita autopolita auto

Acoperirea auto de tip rca cuprinzator este in mod special perfecta pentru masina ta si importanta daca:

  • Detii o noua masina
  • Detii o masina scumpa
  • Iti parchezi noaptea in mod regulat masina intr-o zona periculoasa si expusa jafurilor si delictelor
  • Iti parchezi in mod regulat masina intr-o zona in care aceasta poate sa fie deteriorata cu usurinta, cum ar fi locurile de parcare de sub copaci sau in aproape de un loc de joaca, un teren de sport sau de golf
  • Conduci intr-o zona cunoscuta pentru furtunile de vant puternice, furtuni de nisip sau chiar inundatii si viituri
  • Conduci in mod frecvent pe autrostrazi unde pot cadea roci sau poate fi improscat pietris in parbriz

Daca iei in considerare o acoperire auto de tip rca  in incercarea de a-ti scadea costurile generale de asigurare, poate fi destul de tentant sa renunti la polita de asigurare cuprinzatoare si sa pastrezi doar o polita de asigurare in caz de coliziune. aA renunta la o acoperire auto de tip cuprinzator poate parea de inteles daca masina ta este mai veche de 10 ani sau se afla intr-o conditie foarte proasta si oricum ai de gand sa o vinzi.

Costul repararii unei cupole auto dupa ce a cazut un arbore peste sau costul de reparare a botului masinii dupa ce ai fi lovit o caprioara, poate fi destul de mare. Pe de alta parte, sansele ca aceste pericole sa se intample pot sa fie de fapt foarte rare, deci mici.

Este mult mai posibil insa, ca masina ta sa fie vandalizata sau  ca parbrizul tau sa fie spart de  piatra  din cauza unui camion aflat in fata ta pe autostrada. Costurile pentru reparatiile acestor daune comune ar putea fi acoperite  de o asigurare auto de tip curpinzator.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *