Daca al tau copil este pasionat foarte tare de filmul Frozen, de povestea in sine, dar mai ales de personajele fabuloase care ai diverse roluri in aceasta animatie, poate ca ar trebui ca aceasta sa fie o idee buna pentru tine in vederea urmatoarei petreceri sau zile de nastere a copilului tau. Unele idei fantastice de petreceri tematice pe baza filmului de animatie Frozen pot prinde viata in cadrul unui eveniment special si memorabil pentru cei mici daca vei cere ajutorul firmei organizatoare de petreceri pentru copii momente-magice.ro.

Mai ales daca ai tai copii sunt innebuniti dupa personajele Frozen care le plac atat de mult si ii fac sa rada atat de tare, ai putea sa sugerezi firmei organizatoare a petrecerii pe care vrei s-o dai pentru copilul tau ca animatorii ce vor veni sa destinda atmosfera si sa o intretina, sa se costumeze in printesele cele doua din film, in omul de zapada atat de iubit de copii sau in renul prietenului Annei.

De asemenea, pe langa costumele fabuloase in care se vor imbraca animatorii si cu ajutorul carora vor face povestea sa devina realitate, pana si decoratiunile si jocurile ar trebui sa tina de filmul in sine. Niste pungi de cadouri decorate in stil de iarna cu imaginea omului de zapada Olaf pe ele ar putea sa schimbe atmosfera si sa-l bucure si mai tare de sarbatorit sau pe sarbatoriti intrucat aceste lucruri raman mereu in amintirea copiilor. Vorbeste cu firma organizatoare si stabiliti ca toate decoratiunile, jocurile si obiectele cu care se vor distra copiii sa fie specifice povestii si sa se incadreze in tema petreceri, si anume povestea din filmul animat Frozen.

Pe langa pungile de cadouri cu Olaf si furnizate de catre momente-magice.ro, iti vei putea distra copiii si cu crearea de papusi in genul personajelor din film. Copiii tai si invitatii lor se vor putea bucura si distra ajutand la confectionarea papusilor Anna si Elsa, alaturi de animatorii costumati. Aceasta ar fi o idee foarte buna de activitate de intreprins in cadrul unei zile aniversare tematice.

Chiar daca nu am precizat de acest lucru in prima instanta, pana si invitatiile catre copiii ce ii vor insoti pe ai tai la petrecere si care vor destinde atmosfera, sunt foarte importante de asemenea. Si daca este vorba despre o petrecere tematica in stil Frozen, si invitatiile ar trebui sa aiba legatura directa cu filmul. Scrie impreuna cu firma organizatoare a petrecerii invitatiile catre copii pe cartonase sau foi plasticate albastre  si apoi leaga-le cu o fundita alba sau argintie care sa aminteasca de fulgii de zapada. Fa toate aceste lucruri ca la carte si vei avea o gramada de fani printre copii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *