gta5
gta5

Petitiile catre studioul celor de la Rockstar Games, de a elibera versiunea pentru PC a celebrului joc Grand Theft Auto 5, au depasit cifra de 700 000 de semnaturi; au trecut 225 de zile de cat GTA 5 a fost lansat pe console.

Petitiile de pe Change.org care indeamna Rockstar Games sa elibereze versiunea PC a jocului Grand Theft Auto 5, un joc de succes open world, a depasit mai bine de 700 000 de semnaturi, saptamana trecuta s-a ajuns la un total de 690 000 de semnaturi, cifra ce a continuat sa creasca, pana in prezent ajungandu-se la un total de 709 000 de petitii semnate catre creatorii seriei de jocuri GTA.

In anul 2008 cand a fost lansat Grand Theft Auto, in luna aprilie, pentru console, acesta fiind lansat ulterior si pe PC in luna decembrie a aceluiasi an. Daca GTA 5 va fi portat si pe PC, asa cum spun zvonurile, perioada de timp pana la lansarea pe PC a depasit perioada predecesorului sau, GTA 4 asteptand un total de 217 zile pana cand a fost intr-un final implementat si pentru cei ce au acasa un PC.

Jocul se asteapta a fi lansat undeva la sfarsitul anului 2014 pe PC, desi multe surse au anuntat ca acesta va fi disponibil in trimul trimestru al acestui an, din pacate pentru utilizatorii PC acest lucru nu s-a intamplat deocamdata.

GTA V a fost lansat in septembrie 2013 pe Xbox 360 si Playstation 3. Pe langa faptul ca fost unul din cele mai asteptate titluri din lumea gaming, in acel moment, jocul a generat un vanzari de peste 800 de milioane de dolari in primele 24 ore de la lansare. De atunci jocul s-a vandut in 32.5 milioane de copii.

Daca GTA 5 va ajunge intr-un final si pe PC, acesta va intampina schimbari si pentru noile platforme Playstation 4 si pentru Xbox One.

Desi inca nu ni s-a confirmat nici un zvon din partea celor de la Rockstar, nu este exclus faptul ca acestia ar putea lucra in secret la lansarea jocului si pe PC, ramane doar sa asteptam.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *