Stailer

Din ce în ce mai mult ne-am obișnuit ca multe din task-urile pe care le avem să fie rezolvate mai rapid online. Un cont creat îți permite să îți cumperi cele necesare, să îți plătești facturile, să faci rezervări și așa mai departe. Este cert faptul că online-ul a devenit un soi de asistent personal virtual. Astfel, de ce nu ar fi această metodă utilă și pentru programarea făcută la salon? În acest sens Stailer te ajută, o platformă special dedicată acestei nișe de servicii.

Cum te ajută Stailer

Dacă nu ai făcut cunoștință cu digitalizarea până acum, este timpul să descoperi acest next level al organizării. Asta pentru că ai avantaje pe bandă rulantă. Nu mai este necesar să suni, să revii cu telefon pentru confirmare ori chiar mai rău, să fie necesar să te deplasezi personal, căci la telefon cam greu ți se răspunde. Sunt saloane foarte bine cotate unde cu greu găsești un loc liber.

Cu Stailer însă totul devine mai ușor. Accesezi pagina online, setezi datele, tipul de serviciu de care ai nevoie și când anume. Filtrul activ îți afișează imediat o lungă listă de opțiuni din care poți alege salonul de infrumusetare Posh din Iasi  sau alte variante din orașe precum București, Cluj, Oradea, Timișoara de asemenea. La oricare dintre acestea poți fi programat mai simplu decât crezi.

Pentru femei și bărbați deopotrivă

Ideea unei astfel de platforme nu a fost să ajute doar femeile sau bărbații. Poate fi o variantă bună pentru oricare dintre ei, pentru femei grăbite sau mame care caută acel salon unde să își tundă copilul.

Oricine poate alege o programare la salon de cosmetica in Iasi, o programare la tuns, epilat sau pentru întreținere barbă, în cazul bărbaților. Accesul este gratuit, poți accesa această platformă în orice moment din zi sau din noapte și indiferent câte programări vei face astfel, nu ești condiționat.

Pentru a efectua, concret, o programare este de ajuns să setezi datele de interes și să alegi salonul. Ai afișate inclusiv tarifele pentru serviciile ce te interesează. Din câteva click-uri ești fix acolo unde intenționai. Finalizezi programarea și primești confirmarea pe loc.

Pentru cei care își doresc să continue în acest stil de realizare a programărilor, Stailer permite crearea unui cont. Iar aici pot fi gestionate toate programările și în plus pot fi setate spre exemplu remindere.

Ce trebuie să știi înainte

Platforma este una intuitivă așadar te vei folosi de ea fără probleme. Nu trebuie să fii vreun expert în ale tehnologiei să poți seta o programare. Totuși, dacă simți că unele lucruri te depășesc, poți cere asistență online.

Mai trebuie să știi că poți și anula o programare sau dacă acest lucru se întâmplă independent de voința ta, vei fi anunțat în timp util. Totul se întâmplă însă online, fără să fii deranjat de telefoane sau nevoit să apelezi tu la recepția vreunui salon.

Ce zici, îi dai o șansă?

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *