Cei de la FiftyThree au reusit sa se faca din nou remarcati prin noul instrument de scris Pencil Stylus, un tip de creion gros care pare facut din lemn si care este folosit pentru a desena, scrie sau proiecta ceva pe o tableta. Acest produs inovator al FiftyThree este creat special pentru a fi utilizat pe o tableta, si se lanseaza pe piata dupa ce compania creatoare a devenit celebra pentru un prim produs fabricat de aceasta, si anume PAPER(hartia), care a fost numit „Aplicatia Anului” de catre compania Apple.

Acest tip de creion, Pencil Stylus, care este disponibil si in nuanta grafit da posibilitatea unei multitudini de posibilitati creative de a fi puse in practica pe tableta. Acest tip de creion este minunat proiectat si are un design artizanal, ce imita creioanele cu mina de lemn, insa noul Pencil Stylus este capabil de mai multe functii de utilizare.

Tableta pe care vei lucra va recunoaste daca vei scrie cu mana ta sau cu creionul. Dispune de functia „Stergere”(Erase), in capatul creionului fiind amplasata o asa zisa radiera pentru stergere. Dispune de asemenea si de functia „Mix de culoare”(Blend) care te poate ajuta sa creezi multe nuante frumoase de culoare pentru imagini, diagrame, peisaje din natura etc.

Tabletele cu touchscreen  ar trebui sa indeplineasca in definitv functiile perfecte pentru a putea crea desene si arta in miniatura. Insa, in realitate, trecutul degetului pe display-ul acestora se face destul de greu si ne poate strica tot procesul de creatie, mai ales din cauza degetelor stinghere care nu prea stiu cum sa umble pe tableta.

Dezvoltatorul de aplicatii FiftyThree a avut deja o parte mare de succese cu aplicatia sa Paper pentru iOS, si acum ca a lansat acest tip de creion pentru tableta, inedit pentru crearea de arta. Ustensila subtire, dreptunghiulara se simte exact ca o unealta de tamplarie insa are o greutate placuta.

Este un lucru foarte bine echilibrat si tactil, mai potrivit decat toate butoanele si comutatoarele. Fiecare capat al creionului are o parte usoara de cauciuc, ascutita la varful creionului si boanta la capatul acestuia, prima fiind folosita ca varf de creion iar a doua ca radiera.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *