podea

Bambusul este o varianta super pentru pardosirea locuintei intr-un mod eco friendy. Acest tip de material pentru pardoseala este numai bun pentru sufragerie si pentru bucatarie. Bambusul este una dintre plantele care cresc cel mai repede din intreaga lume. Este o sursa sustenabila si foarte regenerabila. In mare, specia de bambus Moso este folosit pentru pardosirea incaperilor.

Radacina este lasata intacta dupa ce a fost recoltata. Acest lucru face bambusul o optiune ideala pentru pardosire. Tipurile de lemn mai tare au nevoie de un timp mai indelungat pentru a se maturiza, in timp ce bambusul ajunge la maturitate mai repede. Bambusul este foarte robust, de fapt este de trei ori mai robust decar lemnul tare de stejar. Este de asemenea reistent la apa si a insecte. In cazul in care se doreste curatarea pardoselii din bambus, trebuie folositi detergenti medii si imediat dupa scaparea de lichid pe podea, aceasta trebuie curatata si stearsa bine.

Linoleumul este numai bun de folosit in cazul sufrageriilor si al bucatariilor. Acestmaterial este biodegradabil de vreme ce este creat dintr-un tip de ulei solidificat de seminte de in, din colofoniu de pin, praf de pluta si faina de lemn. De asemenea, in compozotia sa mai pot fi regasite materiale minerale de umplutura cum ar fi carbonatul de calciu.

Si pigmenti sunt de asemenea adaugati la acest material. Este hipoalergenic, biodegradabil, antistatic, rezistent la praf, rezistent la foc si extrem de durabil. Linoleumul este mai putin scump, insa arata foarte bine si ofera un stil clasic incaperii in cauza. De asemenea, este foarte simplu de curatat, cu mopul sau maturat in mod regulat.

Placi reciclate. Acest tip de material pentri pardoseala casei este recomandat pentru bai, pentru bucatarii si pentru sufragerii.A te folosi de acest tip de placi reciclate este o alta optiune eco pe care o ai la dispozitie pentru casa ta. Exista diverse companii care fabrica astfel de palci frumoase din ceramica sau sticala 100%. Placile din ceramica sau din sticla sunt colorate, stilate si durabile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *