ocupatii extra
ocupatii extra

Pe majoritatea dintre noi, banii nu ii dau pe-afara din casa si tocmai de aceea fiecare dintre noi cauta modalitati ingenioase prin care sa mai castige cate un ban in plus ca sa traiasca mai bine si sa nu se mai planga de lipsa veniturilor in fiecare luna. Pentru acestia si pentru multi alti doritori de a castiga bani in plus, exista o serie de ocupatii extra care pot furniza veniturile suplimentare dorite de cei mai multi oameni.

Babysitting

A sta si a avea grija de copilul cuiva este una dintre cele mai frumoase si mai grozave modalitati prin care poti face rost de bani pentru tine, mai ales daca esti student, elev sau somer. Sa nu crezi ca aceasta ocupatie nu este de tine, pentru ca multa lume se pricepe a sta si a se juca cu copiii, mai ales daca este iubitoare de copii, are rabdare si daca acei copii sunt mai marisori.

Indiferent de cine esti si de cat de in varsta esti, babysittingul este o modalitate extraordinara de a face ceva bani, si daca poti face intre timp si ceva curatenie prin respectiva casa, atunci ai putea castiga si mai multi bani.

Incearca sa iti iei un job in catering

In ziua de azi, cateringul este una dintre cele mai bune metode de a castiga bani. Stii, oamenilor le place cand sunt serviti, si foarte bine chiar. Insa din nou, ar trebui sa iti faci multa reclama pentru a reusi sa iti introduci numele pe o lista.

Este grozav mai intai de toate sa faci in asa fel incat membrii familiei tale sa te angajeze drept chelner sau ospatar, ca mai apoi sa capeti experienta si sa iti faci un nume in domeniu.

Decoreaza torturi

Daca iti place atat de mult sa decorezi torturi si daca iti plac atat de mult acele emisiuni de gatit si de pregatire si aranjare a prajiturilor de la TV, de ce sa nu incerci sa faci o meserie si niste bani din acest lucru?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *