Se poate intampla in filme, insa se intampla chiar si in viata reala? Oamenii chiar se intampla sa se ridice in picioare si sa se grabeasca in biserica sau la primarie si sa strige tare „Obiectez!” sau „Nu sunt de acord!”? Raspunsul este probabil ca nu. Si, si daca tu chiar te gandesti sa obiectezi la o nunta, este ceva ce nu ar trebui sa se intample chiar in cadrul ceremoniei de  nunta.

Daca vrei chiar sa obiectezi la o nunta cu ceva anume, dar esential cu refuzul ca cei doi indragostiti sa se cunune, exista o serie de pasi potriviti pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti da glas opiniei personale.

Vorbeste cu mireasa si/sau cu mirele

In timpul unei conversatii private, vorbeste cu mirele sau cu mireasa sau cu cuplul in cauza pentru a-ti exprima opinia despre cum tu crezi ca nu ar trebui ca nunta sa mai aiba loc. Este o conversatie privata sau personala care ar trebui a aiba loc doar intre voi doi sau trei, si nu in fata tuturor invitatilor la nunta in cadrul bisericii sau la primarie.

Marturiseste asta in avans

Evita sa astepti pana in ziua nuntii pentru a avea acest gen de conversatie. Discuta motivele pentru care nu esti de acord pe cat de devreme se poate. Acest lucru ii va oferi cuplului timp sa se gandeasca la ceea ce a-ti discutat si sa ia o decizie finala. Daca acestia vor decide sa anuleze nunta, asta le va da acstora timp de asemenea si sa anunte anularea nuntii si sa se preocupe din timp de darurile primite si de alte lucruri majore.

Acceptul

Accepta decizia pe care mirele, mireasa sau cuplul de indragostiti a luat-o-fie ca este vorba despre a continua cu nunta sau sa o anuleze in cele din urma. Nu este decizia ta; este decizia lor. Va trebui de asemenea sa accepti si consecintele faptului ca ti-ai exprimat opinia atat de franc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *