iPhone 6iPhone 6

Softul iOS 8 si iPhone 6 au scos la inaintare o noua trasatura numita „Time Lapse Guide”. Aceasta trasatura iti permite sa captezi o serie de fotografii cu ajutorul unui simplu click pe un singur buton, insa diferenta este ca fiecare cadru poate fi fotografiat la intervale diferite de timp pentru a se potrivi cu scopurile tale.

Este ideal pentru caprurarea unei scene in miscare, pentru ca aceste imagini facute individual pot apoi fi combinate si editate pentru a relata ceva in miscare. Pentru a utiliza aceasta trasatura, trebuie doar sa dai swipe pur si simplu pe taburile din josul aplicatiei camera pana cand vei ajunge la „Time Lapse”. Apoi, poti utiliza programatorul cu ceas pentru a seta intervalele de timp la care camera foto va capta imaginile inainte de a initia procesul in sine.

Datorita performantelor imbunatatite ale noului iPhone 6 si ecranului mai mare al iPhone 6 Plus, a urmari materiale audio video ar putea fi o experienta mult mai placuta decat a fost vreodata pentru vreun utilizator de Apple. Urmarirea videourilor prin intermediul iPhone 6 este de asemenea mult mai placuta cu integrarea unei noi trasaturi care iti permite sa ajustezi rata de conversie atunci cand vizionezi continut de orice fel, prin simpla miscare a degetului in susul si in josul paginii asa cum este necesar.

Acest lucru inseamna in mod efectiv ca poti trece printre reclame si poti selecta sectiunile de video favorite de pana la patru ori mai rapid decat de obicei, sau mult mai incet daca vrei sa revizionezi un anumit moment. Noul iPhone 6 este grozav pentru ca cei de la Apple si-au imbunatatit trasaturile smarthone-ului si au inlocuit softul vechi iOS 7 cu noul soft pentru iPhone, iOS 8.

Pana si durata de viata a bateriei poate tine mai mult datorita aplicatiei speciale de economisire si salvare a energiei, dar si datorita faptului ca acum stii ca un smartphone poate fi incarcat cu ajutorul unui adaptor de iPad.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *