Elementele din natura ne ajuta sa capatam o stare de buna dispozitie, ne influenteaza in mod pozitiv, ne sustrag toate emotiile si gandurile negative si ne ajuta sa ne calmam si linistim in mod instant. De aceea, florile, plantele si copacii sunt cei mai buni aliati cand vine vorba despre a ne improspata, de a scapa de starile negative si de atitudinile nepotrivite pe care le putem avea intr-un anumit stadiu al vietii noastre.

Daca esti o fire extrem de geloasa si de suspicioasa la orice, uneori poate chiar si paranoica, atunci planta de ilice te poate ajuta in sensul acesta. Aceasta te poate determina sa devii mai deschisa si mai altruista fata de cei din jurul tau.

Daca esti o persoana cam obsedata de tot ceea ce tine de curatenie, mancare sau legat de disfunctiile de natura sexuala, atunci marul salbatic iti poate da calmul si starea de care ai nevoie sa poti vedea lucrurile cu alti ochi, cu un ochi mai detasat.

Daca esti o persoana care isi face griji din mai nimic si careia ii lipseste puterea de concentrare, atunci castanul salbatic te poate ajuta sa iti recapeti linistea sufleteasca si serenitatea pe care ai pierdut-o de mult.

Daca sentimentele de neputinta si de disperare au pus stapanire pe tine si fac parte deja din fiinta ta, atunci castanul comestibil iti poate reda speranta si increderea in cei din jurul tau si te poate ajuta sa devii mult mai calm si mai stapan pe situatie decat oricand.

In cazul in care esti complet lipsit de entuziasm, dar mai ales e ambitie in a face ceva, planta de maces iti poate spori energia mentala si fizica dupa o perioada indelungata de timp, dar si dupa o perioada destul de stresanta si de grea din viata ta.

Daca esti extenuat si epuizat din cauza unui program de munca sau de treburi casnice supraincarcat, atunci maslinul este exact elementul din natura care iti poate spori energia si pofta de viata si de munca poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.