Daca esti in cautarea unui laptop gaming si nu ai fonduri necesare pentru a achizitiona un laptop Alienware te poti intrepta spre versiunea celor de la MSI care ne ofera un Dominator Pro 888 cu performante high-end ce va face fata ultimelor jocuri.

Laptop-ul este unul elegant si cu un look destul de serios. Dimensiunile acestuia sunt de 288 x 428 x 55mm fiind destul de marisor dar pentru un laptop gaming se prezinta destul de bine. Greutatea acestuia este de doar 3.9 Kg, din nou foarte usor comparativ cu un rival direct Asus din seria gaming care are 4.8 Kg. In privinta materialului folosit in constructia acestui laptop MSI a recurs la varinata clasica, plasitc. Dimensiune ecranului este una standard pentru laptop-urile din seria gaming de 17.3 inch capabil sa afiseze imagini la o rezolutie full HD de 1920 x 1080 pixeli. Daca te astepti ca aceste sa fie touchscreen vei fi dezamagit dar la urma urmei este un laptop gaming si touchscrenn-ul nu ar avea ce cauta pe un asftel de sistem.

In privinta performantelor acesta sta foarte bine fiind dotat cu un procesor din seria Intel Core i7 de a patra generatie varianta 4800MQ capabil sa ruleze la viteze de 2.7 GHz cu un turbo mode care ajunge la 3.7 GHz. Placa video este una destul de potenta fiind oferita de cei de la Nvidia, procesorul grafic fiind un GeForce GTX 880M cu 8GB de memorie GDDR5 VRAM.

Memoria RAM este prezenta din abundenta, laptopul incorporand 32 GB de memorie DDR3L care functioneaza la o frecventa de 1600 MHz. daca iti faci griji pentru stocare, nu trebuie, sistemul vine insotit de 3 SSD-uri de 128GB fiecare montate in RAID 0 si un HDD de 1 Tb pentru stocare.

Pretul unui asftel de monstru se ridica la cifra de 2617 dolari, destul de ieftin in comparatie cu un Alienware cu performante asemantoare ajunge la preturi de peste 3000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.