stergere cont facebookstergere cont facebook

Redobandeste-ti intimitatea – de la foste/fosti, sefi, bunici, copii, nepoti – toata lumea are Facebook in zilele noastre. Asta inseamna ca toti acei oameni pot sa te urmareasca si sa te vada in diferite fotografii in ipostaze nu tocmai placute, cand te-ai cuplat, cu cine, pe unde ai fost, etc.

Ca tot vorbeam de fotografii jenante, de cate ori nu ti-ai fi dorit sa nu fi fost tag-uit in fotografii vechi, din tinerete, sau de pe la petreceri, sau sa fi sters fotografia cu fostul/fosta pe care ti-a vazut-o actualul partener si te-a luat la intrebari? Daca renunti la Facebook, nimeni nu te mai poate deranja in felul asta.

In alta ordine de idei, cat timp nu ai pierdut verificand activitatea altora, fotografiile, viata perfecta – dupa cum pare – in loc sa iti vezi de ale tale? In realitate majoritatea posteaza doar lucrurile bune, asa ca mai bine nu ti-ai mai pierde timpul inutil.

Ziua de nastere – de fiecare data cand intri vei vedea ca e ziua lui cutare, ii verifici profilul, descoperi ca nici nu cunosti persoana, totusi ii scrii o urare pentru ca “asa se cade”. Te vei trezi la randul tau de ziua ta ca iti transmit “La multi ani” persoane de care habar nu ai. Mai bine nu.

Lista de contacte de o lungime terifianta. Chiar cunosti atat de multe persoane? Majoritatea sunt cunostinte indepartate ale cunostintelor tale, si asa cu respectivii abia daca schimbi o privire cand te intalnesti pe strada, deci nu are nici un rost.

Nu trebuie sa iti mai pese. Cand vezi ca posteaza cineva fotografii de la un mare eveniment sau dintr-o vacanta minunata te face sa te gandesti ca ai fi vrut sa fii si tu acolo sau sa simti acele momente fericite. De ce sa-ti irosesti acele cinci minute lasand comentarii si vizionand activitatea altora pe care abia ii cunosti in loc sa faci ceva sa fii tu in acele ipostaze fericite?

In concluzie, nimanui nu-i pasa. Daca te-ai trezit sau daca ai iesit in oras, daca ai mers la sala sau ai iesit in oras, daca ai fost acolo sau dincolo. Totul e doar o fatada, in cele din urma vei vedea ca din lunga lista de contacte mai putin de 10% nici macar nu isi amintesc cine esti decat dupa ce iti verifica din nou profilul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *