motivatiemotivatie

Pe cat de devreme vei trece mai departe in urmarirea viselor tale, vei intalni multi oameni care vor incerca sa te descurajeze si care sa-ti judece  actiunile. Nu renunta deloc! Creeaza-ti propriille reguli si urmareste-le.  Va exista mereu cate cineva care va fi gata sa te sprijine si sa-ti fie alaturi mereu. Visele tale te vor  ajuta sa descoperi niste prieteni adevarati si sa-ti traiesti viata pe care ai dorit-o mereu, fara sa-ti mai pese de ceea ce spun altii sau gandesc despre tine.

Atunci cand vei incepe sa-ti urmaresti visele, te bucuri de ceea ce faci, de viata ta si de jobul tau. Zambesti mai mult iar oamenii vad doar fericire si satisfactie pe fata ta. Nimeni nu isi doreste sa-si petreaca timp cu o persoana care este stresata in permanenta, care este supraincarcata si iritata. Fericirea este contagioasa, asdara daca esti fericit, ti se voralatura si alti oameni fericiti si te vei simti ciar si mai bine de atat. Cu cat mai tare intri in visele tale si incerci sa ti le indeplinesti, cu atat mai fericit vei fi pe viitor.

Viata devine si mai buna atunci cand stii ceea ce vrei sa dobandesti in viata. Nimeni nu iti va urma visele tale  in locul tau si nimeni nu te va face a te simti fericit, daca tu esti de fapt foarte nefericit. Descopera-ti visele si nu-ti fie frica sa le le urmaresti de fiecare data. Poti face fata diverselor provocari, insa nimic nu te va opri din a te simti entuziasmat si pasionat de visele tale. Viata fara vise si idealuri marete nu este deloc interesanta si fericita. Esti gata sa incepi sa-ti urmaresti visele? Ai vreo poveste de viata care sa inspire si pe care sa o impartasesti cu noi?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *